Modele de tunsori bob pentru par fin – Look inspirat

Tunsori bob pentru parul fin, alegeri inspirate in 2020 si nu numai.
O tunsoare bob este o alegere relativ buna si cu o intretinere destul de scazuta pentru parul fin. Poti alege un stil u lungime pana la nivelul barbiei, mai scurt si stiluri de scari, toate sunt solutii pentru un par caruia ii lipseste volum. Se poate coafa destul de usor, necesitand o intretinere medie. Urmatoarele idei de tunsori sunt cele mai bune alegeri pentru un par fin. O schimbare de look este intotdeauna bine venita.

 Daca aveti parul fin, trebuie sa invatati mereu trucuri pentru a-l face sa para mai gros. Astfel, tunsorile bob sunt o alegere inspirata pentru firul de par fin. Adaugati texturi, purtati-l ondulat si putin messy si veti obtine un look de invidiat. Haideti sa vedem ce puteti alege.

1. Bob mai lung, intr-o singura lungime, cu breton lung. Daca aveti un par foarte drept, alegeti genul acesta de tunsoare si adaugati suvite, pentru dimensiune. Se obtine o tunsoare chic, cu volum.tunsori bob pentru parul fin lung

2. Bob pana la nivelul barbiei, cu carare intr-o parte. Un look simplu si cochet, si un plus de culoare prin suvite subtile.

 


3. Bob inversat.  Adaugati o culoare deschisa si veti obtine un look modern, bonus volum obtinut prin intermediul scarilor.

tunsori bob pentru parul fin inversat

4. Bob in line A, cu texturate. Mare avantaj al acestui de tip de tunsoare este faptul ca se intretine foarte usor.

 


 

 

5. Tunsori bob pentru parul fin, bob graduat pentru par fin. Cu siguranta, un stilist bun va gasi combinatia perfecta de scari pentru a obtine volum si un look extraordinar.

tunsori bob pentru parul fin graduat

6. Bob asimetric. Nu este pe gustul oricui, insa, un bob asimetric, graduat va poate asigura o schimbare radicala. In bine!

 


tunsori bob pentru parul fin asimetrie

8. Scurt, inversat spre lung. O alegere absolut excelenta pentru un par fin, unghiul ascutit, dar si taieturile usor “agresive” garanteaza un look de 10.

 


tunsori bob pentru parul fin asimetric

9. Bob scurt, unghiular. O alegere excelenta, scarile confera o forma geometrica potrivita unui par fin.

 

10. Super scurt. Tunsori scurte bob cu scari la fel de scurte, confera volum instanteu.

 


Acestea sunt propunerile noastre pentru un look impecabil. Citeste si Variante tunsori bob par scurt in spate – Tunsori pentru par subtire

 


#11 Tunsoare bob scurt, in nuante deschise

#12 Lungime medie, pentru parul subtire

 


#13 Variante de bob

#14 Tunsoare pentru parul foarte subtire

 


#15 Tunsoare bob asimetric

#16 Tunsoare cu usoara asimetrie

 


#17 Bob scurt si lucios

#18 Tunsoare bob stratificata

 #19 Tunsoare usor dezordonata

#20 Bob cu lungime

 


Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *