Tunsori scurte cu breton

tunsori breton

Tunsori scurte cu breton, pentru condimentarea sau schimbarea look-ului. Anula acesta sa nu iti fie teama sa optezi pentru breton. Se poarta micro bretonul, cel asimetric, cel drept, dar si cel intr-o parte. In mare parte, bretonul clasic a suferit anumite modificari, fiind mult mai indraznet anul acesta.

Venim in intampinarea voastra cu top 5 propuneri si o galerie vasta de modele din care sa te inspiri in 2022.

  

1.Tunsoare in scari, cu un rosu aprins! O tunsoare super moderna, cu par ras in partea din spate si laterale mai lungi. O astfel de tunsoare este la mare cautare in momentul de fata, se pot alege tonuri mai deschise sau mai inchise.

 


Tunsori scurte cu breton roscat

2.Următoarea noastra idee este o alta tunsoare pixie cu breton. Parul este scurt si are breton lateral. Aceasta este o idee de par dragut si sic, care va potrivi tuturor. Ceva de genul acesta va fi usor de purtat si usor de coafat.

  

Culoarea prezentata este frumoasa si moderna, asa ca incercati o culoare similara pentru o transformare completa de look.

Tunsori scurte cu breton pixie lung

3. Tunsoare undercut cu breton lung, intr-o parte. O varianta extrem de moderna pentru acest an, undercut se poarta, nuantele pastel se poarta, rezulta un look de-a dreptul exceptional.

 Tunsori scurte cu breton pastel

4. Bob scurt cu breton asimetric. Nu se potriveste oricui, insa aceasta combinatie arata excelent, trebuie sa recunoastem.

Tunsori scurte cu breton asimetric

5. Tunsoare scurta, in scari, cu breton scurt si o nuanta pastelata. Un look practic si extrem de modern in 2021.

Tunsori scurte cu breton pastel

Clasicul breton a ramas in tendinte, insa este depasit de modele mai non conformiste. Modele mai scurte, asimetrice, rotunde sunt printre cateva modele care se poarta anul acesta. La pachet, cu tunsori texturate, creeaza un look indraznet.

 Acestea sunt propunerile noastre pentru tunsori scurte cu breton in 2021, un look modern pe gustul tuturor. Cu breton sau fara?

7 Nuante de violet

pt>

8 Pentru parul ondulat

 9 Breton lung

10 Nuante de platinat

 11 Breton stratificat

12 Tunsoare moderna

 13 Aspect curajos

14 Tunsoare simpla, pentru doamne

 
 

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.