Unghiile cromate in nuante neutre, tendinta in manichiura simpla si eleganta pe care o iubim

Unghiile cromate nuante neutre

O tendinta frumoasa, simpla si o modalitate eleganta de a ne asorta manichiura cu orice tinuta. Si daca tendinta verii este unghii vanilie cromata, se pare ca o regasim si in nuantele neutre, manichiura pe care o iubim cu mic, cu mare.
Manichiura cromata nu numai ca este flexibila si adaptabila pentru orice forma de unghii, dar se potriveste u usurinta cu orice sti de viata. Se pare ca efectul de croma a deventi, de asemenea, o tendinta de baza in frumusete. Cu toate acestea, nu exista o modalitate mai buna de a arata frumusetea decat prezenta acestui decat in manichiura.

Efectul de crom este o modalitate usoara de a moderniza orice design tipic de unghii. De la diverse culori pana la manichiura frantuzeasca, exista o multime de moduri prin care poti introduce cromul in unghiile tale.

Din fericire, pentru iubitorii de unghii minimaliste de pretutindeni, cea mai recenta tendinta in manichiura 2023 va avea tot cromul fara culoare. Unghiile cromate nude sunt cele mai recente tendinte in saloanele de manichiyra, deoarece au un design perfect elegant, cu textura.

Idei Unghiile cromate nuante neutre, diferite idei design

Unghiile cromate nuante neutre Unghiile cromate nuante neutre
 Unghiile cromate nuante neutre Unghiile cromate nuante neutre Unghiile cromate nuante neutre
Indiferent daca va place un aspect clasic sau ceva mai distractiv, plin de farmec pe un fundale neutre, veti gasi unghii in tonuri cu sclipici, unghii  stralucitoare, unghii la moda „goasa glazurata” si multe altele, astfel va invitam sa vedeti si mai multe poze pentru inspiratia voastra.

 
 
Cat de feminine si dragute sunt, nu? In plus, se potrivesc atat bronzului, cat si pielii foarte albe.


 
In tonuri deschise sau inchise, se potrivesc oricui, ca manichiura universala, in tendinte, simpla, insa cu efect. Si pentru a condimenta un design, este suficient sa discutati cu stilistul vostru despre optiunile pe care le aveti. Desi, naturalul este frumos.
Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *