Tunsorile pixie, alegerea perfecta pentru un par scurt

Tunsorile pixie, de la chic la extrem de indraznet.

Alegand o astfel de tunsoare, se da dovada de curaj unori, dar se merita. Pe langa faptul ca sunt foarte chic, coafoarea unor tunsori pixie este lipsita de bataie de cap, ceea ce inseamna ca puteti economisi foarte mult timp dimineata. Daca doriti sa faceti o schimbare mare sau pur si simplu sa va actualizati stilul actual, regasiti mai jos cateva dintre cele mai interesante tunsori pentru acest an. De la tunsori chic, feminine, pana la cele baietesti si indraznete.

  

Tunsori pixie decupate, in doua nuante. Acest stil nu tine cont de varsta, insa, pentru a obtine cel mai bun rezultat, apelati la un stilist priceput. O tunsoare pixie decupata este in tendinte, in plus, o poti aranja in 5 minute.

tunsori pixie doua nuante

Pixie castron. Aceste tunsori retro moderne au revenit in tendinte. Culoarea aleasa pentru look-ul de mai jos, o scoate in evidenta.

 


tunsori pixie castron

  

Tunsoare pixie undercut. Cu breton, aceasta este cea mai buna alegere pentru un par subtire, fin.

tunsori pixie undercut

Pixie in V. Daca va decideti sa optati pentru o tunsoare cu volum, cu stratificari, atunci ar trebui sa  spate, includeti in spate o taietura in V. Astfel, se adauga inaltime tunsorii pixie si apare ca un detaliu neasteptat.tunsori pixie forma V

Tunsori pixie feminine. Aceasta este cea mai chic si varianta de pixie, prin eleganta ei, este o adevarata aparitie. Scarile, lungimea, dar si nuanta, creaza un look extrem de frumos.

  

Tunsorile pixie moderne sunt adesea la pachet cu breton lung intr-o parte sau drept, ascutit sau drept. Acestea sunt imbunatattie cu straturi profunde, subtile sau extrem, undercut. Contrastul lungimilor, cum ar fi parul lung pe partea superioara si partile laterale scurte este o tendinta actuala, si de ce sa nu recunoastem, foarte interesanta.

 

 


 

Pentru o astfel de tunsoare, incercati sa folositi o nuanta de par pe care nu ati avut-o. 

  

Alte modele:

Pentru doamne

 Pentru parul subtire

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *