Tunsori scurte fabuloase pentru doamne cu varsta 50+

Tunsori scurte fabuloase pentru doamne 50+, de la actulizari pana la schimbari totale de look. Sunt moderne, sunt practice si se potrivesc doamnelor care sunt in cautare de modele noi, pentru a obtine un noua aspect. Ce puteti alege? Orice, atat timp cat nu alegeti ceva prea extrem.

 Gasirea unui stil care sa se potriveasca acestei varste, dar care sa fie in acelasi timp tineresc, poate sa fie o sarcina greu de intreprins. Cu toate acestea, sunt foarte multe tunsori scurte pentru doamnele de peste 60+, decat ati prespune.

Cenusiu

Doua nuante

 Tunsoare cu volum

Volume si nuante deschise

 De la tunsori ciufulite, moderne, pana la bob ondulat, pixie scurt, se poate alege orice la aceasta varsta. In plus, exista foarte multe modele in 2020, actualizate si reinterpretate, pentru un look modern, dar si elegant.

Tunsoare bob

Tunsoare cu suvite

 Tunsoare asimetrica

Tunsoare pixie cu onduleuri

 Tunsoare asimetrica

Tunsoare scurta, cu par natural, undercut. A nimeri o tunsoare scurta potrivita trebuie sa cont de alegerea unui tip potrivit de stratificare si forma. unei tunsori scurte presupune obținerea tipului potrivit de stratificare și formă. Femeile cu fete rotunde pot constata ca au nevoie de ceva mai multa inaltime in crestet, care se poate realiza cu usurinta.

 Tunsori scurte fabuloase grizonat

Tunsoare pixie texturate, cu perciuni lungi pentru doamne. Acest stil este unul dintre tunsorile noastre preferate. Perciunile lungi si forma usor conica sunt caracteristici populare ale tunsoriloe pentru femei peste 0 ani. 

 

Tunsori scurte fabuloase pixie

Citeste si Tunsori filate scurte pentru doamne 50 – 70 ani.

Tunsoare scurta, bob, cu volum si breton filat. Suvitele pot reimprospata orice look.

 

 


Bobul scurt, cu o baza ciocolatie, iar suvitele blond neutru creaza un stol elegant si modern, in acelasi timp. Imbinarea acestor culori si tunsoare profesionista creeaza un stil elegant, finisat.

Tunsori scurte fabuloase bob

 

Alte modele tunsori scurte fabuloase pentru doamne:

Puteti incerca un efect cu balayage, cu radacini inchise, mai ales atunci cand parul incepe sa incarunteasca. Puteti opta pentru nuante mai palide, cenusiu sau albastru pal, astfel incat veti arata mai tinereste, dar si proaspat.

 Tunsori scurte fabuloase

 

Sursa pozelor : pinterest.comVa plac propunerile noastre?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.