Tunsori pana la nivelul barbiei, practice si usor de coafat

Tunsori pana la nivelul barbiei, compromis intre scurt si mediu, o solutie practica pentru femeia moderna.

Vrei sa tunzi, dar vrei ceva nu prea scurt? Parul pana la nivelul barbiei este o tunsoare practica, nici prea scurt, dar nici lung. In plus, este o alegere indrazneata. Poate va intrebati care este potrivita? Nu sunt limitate alegerile in acest caz?

Raspunsul este ca nu, exista foarte multe tunsori pana la nivelul barbiei care pot impresiona prin stil si versatilitate.

Daca doriti tunsori moderne, nuante de par in trend, va prezentam cele mai bune alegeri pentru a obtine look-ul potrivit.

 


Tunsoare dimensionala, platinat. Acest stil este elegant deoarece are dimensiuni multiple. Avem scurt si lung, inchis si deschis, un amestec unic.

Par gros

Nuante de blond

Tunsoare pentru parul subtire

 


Tunsoare filata

 


Alte modele si recomandari

1 Ombre intr-un look la moda

2 Tunsoare filata, cu suvite

 


3 Tunsoare pentru parul drept

4 Tunsoare bob, cu breton

 5 Bob in nuante cenusii

6 Bob drept

7 Bob graduat

 


8 Bob si blond platinat

 


Tunsori pana la nivelul barbiei platinat

9 Tunsoare si permanent, culoare naturala. Daca onduleurile sunt in tendinte, de ce sa nu le integram intr-o lungime scurta – medie? Arata fabulos si elegant.

 


Tunsori pana la nivelul barbiei permanent

 

pt>


 

10 Tunsoare undercut. O super tunsoare, in tendinte, cu par scurt in partea din spate si mai lung in fata. Adaptabil si versatil, acest stil iti poate schimba radical look-ul.

 


11 Bob graduat. O tunsoare moderna, in tendinta, cu scari si foarte mult volum. Partile laterale au mai multa lungime, combinandu-se armonios.

 


Tunsori pana la nivelul barbiei bob

 


 

12 Tunsoare franjurata, cum ne place sa o denumim. Similara cu cu bobul texturat, dar cu un par mai filat. Lungimea parului pana la nivelul barbiei este super chic si se potriveste perfect fetelor rotunde. 13 Bob unghiular, stratificat. O tunsoare super simpla, potrivita unui par subtire, se potriveste indiferent de varsta.

 


14 Bob texturat. Un stil bob foarte la moda, care poate fi purtat in atatea stiluri diferite. Textura adaugata ii conferă un aspect aproape dezordonat, pastrand insa o eleganta exceptionala.

 


;

Tunsori pana la nivelul barbiei texturate

15 Bob drept. Acest stil, foarte serios, dar elegant, se potriveste unui fir de par subtire.

16 Tunsoare neteda, cu suvite. Adaugati un pic de culoare pe acest frumos par pana la nivelul barbiei. Aramiul care incorporeaza auriu si nuanțe subtile de rosu / portocaliu, ofera un stil unic look-ului. Functioneaza bine pe parul stratificat.

 


 

Tunsori pana la nivelul barbiei suvite

17 Tunsoare in scari, cu breton intr-o parte. Unul dintre cele mai dragute stiluri, un bob cu straturi in lungime de barbiei are o parte un breton intr-o parte. Scari diferite aduc noi dimensiuni acestei tunsori.

Tunsori pana la nivelul barbiei scari

18 Tunsoare simpla, cu breton

 


19 Simplu, pentru doamne

20 Nuante dragute

 


 

Sursa pozelor : pinterest.comVa plac propunerile noastre?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.