Descopera magia tunsorilor pentru volum: Secretul unui look plin de energie

Tunsori scurte cu scari pentru volum, de la libertate, pana la feminitate.

Unele femei care opteaza pentru prima data pentru tunsori scurte, sunt nesigure in ceea ce priveste rezultatul si transoformarea, marea temere fiind sa nu isi piarda feminitate.
Nici o grija, va prezentam tunsori la moda, tunsori in tendinte anul acesta, idei fabuloase pentru un look perfect. In plus, prin taieturile complexe, se poate adauga un plus de feminitate, chiar pe o lungime scurta. 

 Straturile cu mai multe straturi sunt tendințele principale ale tunsurilor scurte de astazi. Stratificare acestora adauga un sentiment fabulos de miscare si dinamism.

Cine nu visează la părul voluminos, plin de viață și cu o prezență impresionantă? Tunsorile pentru volum sunt răspunsul la acest vis și pot transforma oricare coafură într-un spectacol plin de energie. Află mai multe despre cum să obții această coafură incredibilă și să îți adaugi un strop de magie în viața ta!

De ce sa alegi o tunsori pentru volum:

Impresie puternica: Un par voluminos atrage atentia si te face sa te simti mai increzatoare in tine. Fie ca optezi pentru bucle bine definite, straturi armonioase sau un bob plin de textura, vei avea un look care va impresiona.

Variatie infinita: Exista numeroase tunsori pentru volum, astfel incat sa poti gasi cu usurinta un stil care sa se potriveasca formei fetei tale si texturii parului tau. Fiecare tunsora pentru volum are propriile ei caracteristici care pot sublinia trasaturile tale.

Aspect sanatos si tineresc: Volumul adaugat parului poate crea senzatia de vitalitate si tinerete. Este o modalitate usoara de a revitaliza aspectul unui par obosit sau degradat.

Tunsoare pentru parul gros

Tunsoare bob

Tunsoare scurta

 Tunsoare cu volum

Tunsoare pentru parul moale

Nuanta in tendinte

Tunsoare petu doamne

 Trendurile de azi, tunsori scurte cu scari pentru volum au ca punct de plecare tunsori precum bob, pixie sau A-line, insa au un aspect nou. Scarile contrastante, dar si nuante deosebite pentru par pot aduce stilul tau la cel mai inalt nivel.

Bob stratificat

Tunsoare bob

 
Tunsoare scurta cu volum

Stratificare impecabila

Tunsoare scurta

  

Stratificare in tunsori bob

 Tunsoare pixie, cu volum

Tunsoare cu volum

Tunsoare pixie bob, cu usoara asimetrie

 Stratificare in tunsori bob

Nuante calde

Pentru un look modern, poti alege :
 
O tunsoare pixie undercut, cu volum in crestet

tunsori scurte cu scari pentru volum

Tunsori bob cu scari diverse si breton

tunsori bob scurte cu scari pentru volum bob


Tunsori pixie in scari cu suvite mai lungi

tunsori pixie tunsori scurte scari

Tunsori bob cu scari scurte

 tunsoare bob scurta cu scari pentru volum

Tunsori pixie cu scari mai lungi

Tunsori bob scurt cu scari lungi

 Dupa cum observati, se pleaca de la tunsoare de baza (pixie sau bob), si se adauga scari, in functie de particularitati, dar si de alte aspecte avantajoase. Se obtin astfel look-uri fabuloase si un stil nou.

Sursa pozelor: pinterest.com

  


Leave a Reply

Your email address will not be published.