Tunsori bob bufante – Obtine de doua ori mai mult volum

Tunsori bob bufante, sau tunsori care confera parului tau de doua ori mai mult volum. Volumul parului joaca un rol important in aceasta tunsoare speciala.

Aceasta tunsoare bob utilizeaza straturi sau scari pentru a obtine volum, avand un numar nelimitat de stiluri de coafare si aranjare. Cu toate ca si-a castigat popularitatea in anii 60, inca se mentine in tendinte, fiind actualizata in permanenta.

Cel mai esential element pentru obtinerea unei tunsori bob bufante de calitate este sa va asigurati că sectiunea din spate este taiata perfect. Deoarece are scari in partea din spate, acesta este punctul focal al tunsorii, deci trebuie facuta corect.

 


 

Este de fapt un bob care este rotunjit in spate printr-o stratificare treptata si devine usor inclinat spre fata.

Bob cu suvite

 


Bob lung cu volum

Bob scurt pentru doamne

 


Bob scurt

Tunsoare pixie bob

Bob scurt pentru doamne

 


Sa vedem cateva modele:

Tunsoare bob blond. Este o tunsoare chic, care se potriveste atat la birou, cat si unor petreceri. Nuanta de blond accentueaza in mod placut acest bob straficat, mai lung. Usor de aranjat, are un aspect elegant.

Tunsoare cu reflexii de roscat

Tunsoare pentru doamne
 


Tunsoare cu suvite

Nuante de violet

 


Nuante pastel

Tunsoare cu mult volum

tunsori bob bufante bob

Bob in doua nuante. Acest look nu mai are atat de mult volum, insa iluzia optica, prin aplicarea a doua nuante, te face sa crezi ca da. Un look super modern pentru anul acesta.

tunsori bob bufant doua nuante

 


 

Tunsoare bufanta cu nuante de blond si brunet, 2 in 1. O tunsoare geniala, cu foarte mult volum si doua nuante contrastante, care, ofera un apsect unic acestui look.

tunsori bob bufante blond si brunet

Tunsoare usor asimetrica. Un aspect cu volum, scari foarte scurte in partea din spate, se armonizeaza cu partea frontala, care este mai neteda si mai lunga. Cateva suvite condimenteaza look-ul.

 


tunsori bob bufante scurte

 

Tunsoare cu volum pentru par subtire. Eleganta in aceasta nuanta inchisa, aceasta tunsoare se potriveste unui par subtire. Cata stralucire si un par superb!

tunsori bob bufante par subtire

Scurt si ondulat. Obtine textura si dimensiune cu ajutorul buclelor, chiar si pe un par scurt. Este o tunsoare care se potriveste si parului ondulat natural.

 


tunsori bob bufante ondulat

Scurt si usor asimetric. Condimentat cu o nuanta puternica de roscat, aceasta tunsoare are suvite laterale mai lungi, fiind usor asimetrica.

 


tunsori bob bufante roscat

 

Haideti sa vedem si alte modele:

 

 


Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.