Tunsori pixie asimetrice, la moda

Pixie asimetrice, un look pentru a ascunde imperfectiuni sau unul modern?

Un mix care se potriveste oricarei fizionomii, sau oricarui stil de viata. Vezi si alte tunsori scurte pentru acest an.
 
A se observa cum o tunsoare comuna, simplu arata mult mai trendy, fresh, daca este adaugata putina asimetrie in breton sau de-a lungul intregului contur? Mai mult, stiati ca asimetria este un instrument puternic pentru a corecta imperfectiunile existente la nivelul fetei?

 


Este nevoie de curaj pentru a adopta o tunsoare scurta, tip pixie. In mod ideala, se pare ca este corecta este sa optam pentru o tunsoare cat mai simetrica. Cu toate acestea, uneori, aceste stiluri sunt prea plictisitoare. Acesta este motivul pentru care este timpul sa explorati si optiuni asimetrice de tunsori pixie si sa alegeti un stil modern.

 

 Tunsorile pixie asimetrice arata cel mai bine pe parul care are un anumit volum si textura. Există multe moduri de a optine acest aspect. Cea mai simpla modalitate de coafare este sa folositi un ondulator. Nu trebuie sa ondulati intregul parul, ci doar o portiune.

Pixie asimetrice

Pixie asimetrice

Parul ondulat.

Multe femei cu parul ondulat natural nu vor sa adopte acest stil deoarece considera ca nu este suficient de drept. Cel mai bun mod de a obtine un look bun este sa optati si pentru altceva. Tunsorile asimetrice sunt o optiune buna deoarece evidentiaza cele mai bune trasaturi ondulate ale parului.

 Pixie asimetrice ondulate

Pixie asimetrice

 Pixie asimetrice Pixie asimetrice

 


Cand vine vorba de coafarea unor tunsori asimetrice,  multe femei fac greseala de a crea un stil mult prea de dezordonat in general. In timp ce acest stil poate arata uneori frumos, ne indepartam de la avantajele obtinerii unei tunsori asimetrice. Cand parul coafat se pastreaza drept, asimetria va fi mai vizibila, ceea ce ne dorim exact.

 Pixie asimetrice Pixie asimetrice

 Pixie asimetrice

Ati optat vreodata pentru asimetrice? Si daca da, care a fost motivul?

Sursa pozelor:  pinterest.com
Ce spuneti de putina asimetrie?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *