Tunsori in scari pentru o schimbare de look

Fiecare femeie isi doreste un look feminin si bine ingrijit, si, tinand seama de ritmul agitat al vietii moderne si agitate, se cauta practicitate ca principal avantaj al coafurilor noastre de zi cu zi. Va invitam sa vedeti o diversitate de tunsori, coafuri si solutii coloriste care pot fi realizate prin intermendiul scarilor. Și, cu siguranță, veți putea gasi propria varietate universala de tunsoari in scari. Iata si cateva reguli simple pe care trebuie sa le intelegi pentru a arata elegant in fiecare zi:
Ca regula, tunsorile in scari arata mai interesant decat cele dintr-o singura lungime. Tot acestea sunt mult mai versatile. O coafura stratificata sugereaza cel putin doua straturi, cele care incadreaza fata fiind si mai scurte.

Un alt avantaj al acestor tunsori este faptul ca, din perspectiva numarului mare de scari si finisaje, se pot obtine o multime de look-uri minunate. 

Cui se potrivesc tunsorile medii in scari?
O tunsoare in scari este mereu o alegere excelenta deoarece este populara si are un spectru larg de executie. Femeile cu un fir de par gros scapa din greutatea parului, iar cele cu par fir, obtin volum. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *