Tunsori in scari pentru o schimbare de look

tunsori in scari

Tunsori in scari moderne, pentru o schimbre de look.

Fiecare femeie isi doreste un look feminin si bine ingrijit, si, tinand seama de ritmul agitat al vietii moderne si agitate, se cauta practicitate ca principal avantaj al coafurilor noastre de zi cu zi.

 Va invitam sa vedeti o diversitate de tunsori, coafuri si solutii coloriste care pot fi realizate prin intermendiul scarilor. Si, cu siguranță, veti putea gasi propria varietate universala de tunsoari in scari. Iata modele, tunsori in scari moderne, si cateva reguli simple pe care trebuie sa le intelegi pentru a arata elegant in fiecare zi:

 

 


Ca regula, tunsorile in scari arata mai interesant decat cele intr-o singura lungime. Tot acestea sunt mult mai versatile. O coafura stratificata sugereaza cel putin doua straturi, cele care incadreaza fata fiind si mai scurte.

Par mediu, cu volum

Tunsoare cu stratificare, par ondulat

 Tunsoare pentru parul subtire

Tunsoare pentru parul lung

 Suvite si o tunsoare medie

Tunsoare cu breton lateral

 Tunsoare cu suvite

Bob stratificat si suvite

 
Tunsoare lob pentru doamne

Tunsoare medie, cu breton lateral si un aspect chic

 Un alt avantaj al acestor tunsori este faptul ca, din perspectiva numarului mare de scari si finisaje, se pot obtine o multime de look-uri minunate. Cui se potrivesc tunsorile medii in scari?
O tunsoare in scari este mereu o alegere excelenta deoarece este populara si are un spectru larg de executie. Femeile cu un fir de par gros scapa din greutatea parului, iar cele cu par fir, obtin volum. 

Bob pentru parul gros

Asimetrie

 Tunsoare simpla, cu suvite

Mediu

 Tunsoare bob cu suvite

 

Sursa pozelor : pinterest.com

  


Leave a Reply

Your email address will not be published.