Tunsori clasice, in scari pentru femei 40+

Tunsori clasice in scari pentru femei 40, stilul care iti confera stil

In zilele de azi, tendintele in materie de hairstyle sunt nenumarate. Tunsori indraznete, cum sunt cele undercut, dar si nuante puternice, suvite sunt cateva alegeri pentru un look in trend. Insa, nu toata lumea este dispusa sa imbratiseze aceste tendinte, preferand tunsorile clasice.

  

Ce sta in spatele varstei de peste 40 de ani? Se afla dorinta de schimbare sau se doreste pastrarea aceluiasi stil?  In tinerete, toata lumea isi cauta stilul propriu, testand diferite tunsori si nuante de par. Uneori se fac greseli, alegand extremele. Insa la varsta de 40, o femeie stie exact ce trebuie sa aleaga, ce o avantajeaza si cum sa faca impresie. Acest lucur se reflecta in tunsorile ei, elegante, clasice, dar foarte frumoase si atragatoare. In galeria de mai jos veti vedea tunsori clasice in scari pentru femei 40+ si numai.

Cum ar trebui sa fie tunsorile alese de o femeie 40+?

  • Chic
  • Moderne si profesionale
  • Cu un aspect spre natural
  • Sa se coafeze usor
  • Sofisticate

 Lista ar putea continua, dar ne optim aici. Femeile cu varsta peste 40 ani pot alege orice tunsoare care le avantajeaza forma fetei si accentueaza trasaturile faciale. Astfel, un stilist bun poate crea o tunsoare scurta, cu scari pana la nivelul pometilor sau mai lungi. Bretonul filat arata si el foarte bine. De la tunsori scurte, pana la tipuri de bob, toate se potrivesc acestor varste.

 Teoretic, o femeie nu este limita de varsta cand vine vorba despre alegerea urmatoarei tunsori, sau a nuantei parului. Modelele prezentate sunt modele clasice, elegante, pentru un look clasic si elegant.

Ultimele doua modele sunt pentru cele care doresc sa-si pastreze parul lung, cu un aer sofisticat.

Sursa pozelor : pinterest.com

Sursa pozelor : pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *