Tunsori bob in scari ultra moderne in 2022

Tunsori bob scari moderne sau ultra moderne, un stil pe care trebuie sa il ai macar o data. De ce?

Tunsoare bob este un stil care nu va iesi niciodata din tendinte, ci doar va suferi modificari. Chiar daca este o tunsoare clasica, exista atat de multe versiuni diferite ale stilului pe care le puteti incerca (tunsori bob unghiular moderne sau inversate). Si daca va decideti sa mergeti pe ceva simplu si drept, de ce sa nu adaugati cateva scari?
 Stratificarea reduce din greutatea parului gros, dar si ofera un aspect mai voluminos unui par subtire. Este o tunsoare universala, versatila care se potriveste oricarei forme a fetei, dar si stil de viata. V-am pregatit modele super interesante de tunsori ultra moderne, in scari. Scari lungi, mai scurte, breton dar si nuante frumoase de par.
 Tunsoare bob in scari cu breton. Observati ce bine incadreaza bretonul drept fata. Nu trebuie insa sa va limitati la acest model, puteti incerca si unul intr-o parte, de exemplu.

Tunsori bob scari moderne breton

Bob modern in nuante de blond. Multitudinea de scari, taiate scurt si lungimea parului, mai jos de barbie, creaza un look impecabil si modern. Nuanta aleasa, un blond deschis se potriveste atat primavara, cat si vara.

 


Tunsori bob scari moderne blond

Tunsoare bob cu suvite. O alta modalitate prin care puteti obtine volum este sa optati pentru suvite. Parul este tuns sub barbie, iar parul, inchis la culoare cu suvite rosii, look-ul fiind unul impecabil. Puteti adauga si cateva bucle.
Tunsori bob scari moderne suvite rosii

 


 

Bob inversat. Daca va plac tunsorile usor elegante, puteti incerca un stil inversat. Parul este taiat unghiular, partea din fata este mai lunga decat cea din spate, cu straturi si scari. Se potriveste indiferent de varsta.

 


Galerie tunsori bob scari moderne, 2020 si nu numai!

Aceste tunsori pot sa fie o sursa de inspiratie pentru urmatorul vostru look in 2020 si nu numai!

 


Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.