Tunsori bob cu breton – Cele mai inspirate modele in 2021

Tunsori bob cu breton se refera evidenta la stiluri bob, “condimentate” cu breton, taiat in diferite stiluri. Există multe tipuri de tunsori bob are se potrivesc perfect cu bretonul. Aceasta includem tunsorile bob lob, stivuite, unghiulare, A-line, inversate si multe altele. Lunga, scurta, stratificata, texturata, simpla – exista o tunsoare bob pentru fiecare forma a fetei si tip de par. Daca adaugati si un breton potrivit, veti obtine un super look. Cele mai reusite modele sunt cele care se nasc din pasiune.

  

Si daca doriti o schimbare de look, fara eforturi mari si eficienta, atunci o tunsoare cu greu este o modalitate excelenta de reinventare a imaginii. Pornind de la clasicele tunsori si pana la cele moderne, o astfel de tunsoare se obtine simplu, iar rezultatul este remarcabil. Sau, puteti sa dati o noua forma tunsorii bob pe care o aveti la monetul actual. La nivel de tunsori, nu exista altele mai versatile.

 Tunsori bob cu breton

 

In functie de lungime, breton pe o tunsoare bob ar putea ajuta chiar si sa redimensioneze forma fetei, prin iluzii optice. Tunsorile mai lungi se potrivesc cel mai bine unei persoane cu forma fetei rotunda. Exista foarte multe modele de breton, unele in tendinte, altele mai clasice, insa foarte frumoase. Breton drept scurt, lung, franjurat, asimetric, intr-o parte, toate pot sa fie bine combinate cu o tunsoare bob. Sa vedem cateva idei.

 Tunsori bob cu breton breton

Tunsori bob cu breton scari

Bineinteles, nu uitati de culori si nuante de par frumoase. Adaugarea unor nuante pe intreg parul sau doar pe breton, adauga un plus de culoare acestor tunsori.

 Nuante frumoase de roscat, suvite balayage, doua nuante in acelasi look, breton vopsit, suvite ascunse, culori indraznete, sunt cateva idei pentru condimentarea unor tunsori bob cu breton.

 Speram ca aceasta mica galerie de poze sa fie sursa de inspiratie pentru urmatorul vostru look in acest an.# Bob filat in nuante de blond

# Bob clasic cu breton filat

 # Bob scurt cu breton rotund

# Bob in nuante deschise

 # Bob lung

 


# Bob finisat

# Bob stratificat

 Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *