Tunsoare bob si bucle, o aparitie spectaculoasa

Tunsoare bob si bucle, trend sau look feminin? Amandoua, deoarece in acest an se poarta buclele. Bucle de orice tip, de la cele lejere, pana la cele afro. Femeile care au parul ondulat natural, sunt si mai norocoase.

De multe ori, femeile care au parul ondulat natural nu opteaza pentru un astfel de stil. Considera ca o tunsoare bob le “umfla” parul. Nimic mai fals, buclele arata foarte bine cu o astfel de tunsoare. Secretul sta in mainile stilistului care poate executa la perfectie o tunsoare bob asimetrica, una unghiulara sau alte modele. Pentru a obtine rezultate exceptionale, trebuie ca stilistul sa fie unul profestionist.

 Pe de alta parte, si parul drept, tuns in stiluri bob se poate ondula minunat, creandu-se look-uri elegante, dedicate evenimentelor speciale si nu numai.

Tunsoare bob si bucle, idei si sugestii pentruun look reusit!

Nuante de cenusiu

Tunsoare bob

Natural

 Bob cu volum

Tunsoare feminina

  

Iata mai jos, cum se poate imbina o tunsoare moderna cu o textura in trend. Iata o mica galerie continand idei de look-uri, ideale pentru acest an.

 


 
Arata bine pe orice textura si la orice varsta. Bucle necesita un plus de timp la coafat, insa rezultatul este pe masura eforturilor. Ce poate fi mai minunat decat forma frumoasa a buclelor intr-o tunsoare bob? Fara limita de varsta sau textura, aceste stiluri se pot adopta practic de catre orice doamna sau domnisoara.

 


#Bob simplu

tunsoare bob si bucle

#Bucle pentru evenimente speciale

 tunsoare bob si bucle

#Bob asimetric, un stil perfect de evidentia buclele

tunsoare bob si bucle

#Bob scurt si suvite, un look plin de volum si adancime

tunsoare bob si bucle

#Bob ondulat cu lungime, stil clasic

 #Onduleuri pe un bob mai scurt

#Pentru doamne elegante

 #Par permanent modern, absolut splendid

 

Sursa pozelor : pinterest.com

  


Leave a Reply

Your email address will not be published.