Top nuante blond platinat pentru un look reusit

Nuante blond platinat, afla ce stiluri poti sa alegi pentru a obtine un look de top.

Platinatul este pretentios si nu se potriveste oricui. De la nuantele pielii, pana la stilul de viata, toate aceste lucruri contreaza.

Nuantele de platinat ne place pentru ca exprima de cele mai multe ori glam, alteori relaxare. Si, acesta nuanta de blond se va mentine intotdeauna in tendinte, deci niciodata nu este demodata sa o adoptati.

 Avand in vedere ca blondul platinat, o nuanta stralucitoare, o sa va faca remarcate oricand, trebuie sa fiti atente la stilul abordat. In principiu, aceasta nuanta se potriveste cu orice tinuta, insa trebuie sa tineti cont de “prea mult”.

Nuante blond platinat integral. Arata bine atat pe un par scurt, mediu, cat si lung.

 nuante blond platinat ombre

Blond platinat ombre. Observati cat de frumos este contrastul dintre radacinile vopsite si parul de “gheata” pe lungime. Puteti opta si pentru cateva suvite de blond cenusiu.

 


nuante blond platinat suviteSuvite blond platinat pentru corectie culoare. Daca v-ati saturat de radacinile vizibil crescute, puteti opta pentru suvite pe lungime. Uitati de cat bine arata.

Suvite si doar suvite. Discutati cu stilistul si alegeti sa vopsiti doar cateva portiuni, pentru a testa culoarea.

 Extra sfaturi. Blondul platinat se obtine cel mai bine pe un par nevopsit in prealabil, natural. Inainte sa optati pentru aceasta nuanta, trebuie sa scapati de vechea culoare.

Indiferent de nuanta actuala, trebuie sa aveti rabdare pana ajungeti la blondul platinat dorit. Aceasta nuanta necesita decolorare, iar, ulterior o intretinere atenta a parului.

 Daca doriti un platinat gheata, ivory, suvite, cel mai bine este sa discutati cu stilistul, astfel veti afla ce anume va avantajeaza.

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *