Suvite pentru par carunt – Idei colorare par grizonat

Suvite pentru par carunt, idei de colorare a parului grizonat.

Vestea buna este ca, parul cenusiu este extrem de modern in zilele noastre. Dar, sa gasesti din cand in cand fire carunte noi, sau, sa ai foarte mult par grizonat, poate sa va determine sa incercati sa il ascundeti si sa optati pentru o noua nuanta de par.

Nuantele populare pentru a acoperi un par carunt sunt cenusiul, dar si suvitele care ajuta la crearea de profunzime si contrast. In plus, nuantele deschise vor ascunde parul carunt, contopindu-se cu acestea.

 Suvite pentru par carunt, sau folosirea unor nuante cenusii inseamna sa scoateti in evidenta frumusetea voastra naturala.

De ce se potrivesc suvitele unui par grizonat?

Cand vine vorba de parul carunt, integrarea unor suvite si lumini poate ajuta la crearea unui amestec de culori cu aspect natural pentru un look „multidimensional”, plin de miscare. Tehnicile moderne permita sa purtati parul grizonat intr-un mod elegant!
 
Un singur lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand solicitati suvite de la stilistul vostru.: Chiar si cele mai inchise suvite necesita decolorare. De asemenea, va trebuie sa luati in considerare culoarea de baza de pornire inainte de a opta pentru suvite. Sa vedem cateva exemple.

Suvite pentru par carunt roscat

 Suvite pentru par carunt blond

Suvite pentru par carunt mixSuvite pentru par carunt saten

 


 Suvite pentru par carunt cenusiu

  Suvite pentru par carunt

  Daca sunteti blond natural … alegeti un amestec de nuante. Puteti opta pentru suvite de la blond perlat, la blond mediu. Aceste suvite cenusii cu aspect natural, se vor amesteca frumos cu nuante reci si par grizonat.

Dacă sunteti bruneta naturala … adaugam suvite mai inchise, de exemplu capuccino, cu alte nuante cenusii.

Daca sunteti o roscata naturala… este cazul sa optati pentru suvite deosebit in nuante de saten sau blond.

Este clar ca cea mai buna solutie o reprezinta suvitele in nuante deschise, de blond deschis sau cenusiu, sau in combinatie. Alegeti ceea ce vi se potriveste!

 Sursa pozelor : pinterest.com

  


Leave a Reply

Your email address will not be published.