Stralucire: Cum sa ai o manichiura de vis cu stras sau pietricele

manichiura stras

Unghii gel strasuri, manichiura plina de stralucire

Decoratiile stras sunt pietre mici, de obicei fabricate din sticla sau cristal, care sunt utilizate pentru a decora unghia dupa aplicarea lacului de unghii. Aceste strasuri stralucesc si adauga un efect stralucitor si elegant manichiurii.
Perfecte pentru orice ocazie, se pot adapta pe nuante naturale, sau tonuri mai puternice. In functie de preferintele personale, strasul se poate aplica subtil pentru un aspect fermecator, sau, in numar mai mare pentru un plus de glam.
La baza unghiei, doar pe inelar, integral pe toate unghiile, un stras poate face diferente intre o manichiura buna si una exceptionala.Ele pot fi folosite pentru a crea diferite modele si designuri sau pentru a accentua unghiile cu o nota stralucitoare.

Ce sunt strasurile

Decoratiile stras sunt pietre mici, de obicei fabricate din sticla sau cristal, care sunt utilizate pentru a decora unghia dupa aplicarea lacului de unghii. Aceste strasuri stralucesc si adauga un efect stralucitor si elegant manichiurii. Ele pot fi folosite pentru a crea diferite modele si designuri sau pentru a accentua unghiile cu o nota stralucitoare.
De ce sa alegi manichiura cu decoratii stras?Exista numeroase motive pentru care manichiura cu decoratii stras este atat de populara:Eleganta si stralucire: decoratiile stras adauga o nota de stralucire si eleganta manichiurii, facand-o sa iasa in evidenta.

Versatilitate: strasurile pot fi folosite pentru a crea o varietate de modele si designuri, de la cele simple la cele complexe.

Accentuare subtila: poti sa adaugi strasuri pentru a accentua unghiile intr-un mod subtil si rafinat.Potrivit pentru ocazii speciale: manichiura cu strasuri este excelenta pentru ocazii speciale, precum nunti, petreceri sau evenimente festive.

Personalizare: Poti sa-ti personalizezi manichiura cu decoratii stras pentru a reflecta gusturile si personalitatea ta.

Citest si Unghii gel scurte

Cum sa obtii manichiura cu decor stras

 

Pregatirea unghiilor: stilistul se ocupa de pregatirea nuantelor principaleAdaugarea strasurilor: cu ajutorul unei pensule sau unui betisor pentru manichiura, se plaseaza strasurile pe unghie in modelul dorit. Poti sa alegi sa acoperi intreaga unghie sau sa adaugi doar cateva strasuri ca accent.

Idei unghii gel cu strasuri

Exista nenumarate moduri de a utiliza decoratiile stras pentru a-ti personaliza manichiura.

Iata cateva idei:

Manichiura cu accent: adauga un singur stras mai mare pe o unghie sau doua pentru a crea un accent subtil.

Manichiura french cu strasuri: adauga strasuri in locul varfului alb al unei manichiuri french pentru un aspect elegant.


Designuri florale sau geometrice: creeaza modele florale sau geometrice folosind strasuri pentru a aduce un aspect artistic manichiurii.

Strasuri de culoare: foloseste strasuri colorate pentru a adauga un strop de culoare manichiurii tale.

Manichiura stras gradient: creeaza un gradient de strasuri care sa se estompeze pe unghii pentru un efect stralucitor.

Galerie foto – Unghii gel strasuriUnghii gel strasuri
Unghii gel strasuri Unghii gel strasuriUnghii gel strasuri Unghii gel strasuri Unghii gel strasuriUnghii gel strasuri

 
Sursa foto : pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *