Roscat aramiu – O nuanta deosebita pentru primavara 2020

Roscat aramiu nuante de par, deschise, inchise si in mix. De unde a aparut aceasta nuanta.

Aceasta culoare provine dintr-o nuante de par roscat, care au la baza nuante calde de roz auriu ale celebrului metal, cupru. Cand ne referim la aceasta culoare, ne adresam unui grup intreg de nuante, de la saten aramiu, ghimbir pana la nuante de mandarina. Chiar si versiunile mai subtile ale acestora nuante sunt complexe, speciale si foarte deosebite, in comparatie cu alte nuante. Tonul potrivit de roscat aramiu care vi se potriveste trebuie ales cu mare atentie, pentru a nu parea o culoare “ieftina”.

  Din fericire, acum exista o varietate bogata de nuante de aramiu, atat de complicate si inteligent alese, care va pot oferi un aspect modern si unic. Ce nuante poti sa alegi?

Roscat aramiu nuante de par ghimbir

Ghimbir, cu infuzie, una dintre cele mai frumoase si mai complexe nuante de roscat aramiu.

 Roscat aramiu nuante de par deschis

Aramiu deschis. De fapt, cea mai deschisa nuanta de aramiu, are o infuzie de nuante portocalii. Arata impecabil atat pe un par drept, cat si pe onduleuri.

Roscat aramiu nuante de par subtil

Aramiu subtil. De fapt, cea mai subtila nuanta de roscat incorporeaza nuante de blond piersica cu roscat, portocaliu si ghimbir.

 De indata ce ati stabilit impreuna cu stilistul ce anume vi se potriveste, puteti sa va alegeti un model. Avand in vedere tendintele de astazi, puteti opta pentru culori integrale, suvite, ombre hair, balayage. Aceasta nuanta se potriveste oricarei lungimi de par, ondulat sau drept.

Daca optati pentru ombre, trebuie sa stiti ca aceasta tehnica este perfecta pentru un par drept. Pe un par ondulat, se potrivesc atat culorile integrale, cat si suvitele obtinute prin diferite tehnici. Speram ca exemple din acest articol sa fie o sursa de inspiratie pentru urmatorul vostru look.

 Tu ce nuanta ai alege? Deschis, inchis sau in diferite combinatii?

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *