Pixie asimetrice la moda – Cele mai moderne si tineresti tunsori scurte

Pixie asimetrice la moda, stiluri si variante moderne pentru parul scurt.

Aceste stiluri cu asimetrie se regasesc in modele diferite. Cea mai populara alegere este pixie cu bretonul lung intr-o parte si o parte scurta, in cealalta. Puteti varia lungimea tunsorii si va puteti juca cu texturi – drept / ondulat /, stiluri care o sa va ofere doua aspecte diferite. Incorporati nuante de par: fie ca este o nuanta pastelata solida, fie o doua nuante diferite in acelasi look, nuante cu aspect natural, veti adauga puncte de interes stilului vostru. Si sa o vedeti imediat cum.

 Tunsorile pixie sunt deja atat de minunate, singurul lucru care le poate imbunatati este o culoare creativa. Incorporati aspecte importante in urmatoarea tunsorare, iluminand fata, incadreati suvite lungi sau tot felul de astfel de idei, care va pot ajuta sa obtineti un look perfect.

Recomandari, idei si sugestii, poze pixie asimetrice la moda

#1

pixie asimetrice la moda

#2

 pixie asimetrice la moda

#3pixie asimetrice la moda

#4

 pixie asimetrice la moda

#5pixie asimetrice la moda

#6

 pixie asimetrice la moda

#7pixie asimetrice la moda

#8

 pixie asimetrice la moda

#9pixie asimetrice la moda

#10

 pixie asimetrice la moda

Oare ce preferati? Nuante de par puternice, precum un roscat vibrant? Sa fie un stil clasic, in nuante naturale si extrem de elegante? Sau poate preferati suvite, care adauga mult volum si dimensiune parului? Radacini naturale si alte nuante? Aflati ca orice este permis anul acesta, trebuie sa tineti cont de caracteristicile personale.

 


Pixie mai lung sau mai scurt, drept sau ondulat, alegeti variantele care va plac si vi se potrivesc. Pentru cele  mai reusite look-uri, discutati cu un stilist care va poate oferi cele mai bune solutii.

Alte modele, sursa de inspiratie pentru urmatorul vostru look

#11

 #12

#13

 #14

#15

 #16

#17

 #18

#19

 #20

#21

 #22

#23

 Elegante sau indraznete, aceste tunsori la moda reprezinta alegeri bune in acest an, in care regasim o varietate bogata de stiluri, pixie bob, tunsori cu volum stiluri scurte, dar si alte variante.

Sursa pozelor:  pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *