Tunsori pentru doamne peste 60 de ani – Te pot intineri cu 20 de ani

Tunsori 60 ani, cum ar trebui sa arate ele, pentru ce trebuie optat? Va prezentam cele mai bune idei de tunsori care intineresc chiar si cu 20 de ani. O tunsoare buna iti poate conferi un look proaspat, aranjat si tineresc.

Doamnele trecute de aceasta varsta ar trebui sa caute variante bune, poate cele mai bune stiluri care sa “stearga” cativa ani de pe chipul lor. Exista astfel de variante? Se pare ca da, in special daca apelati la un stilist bun. Nu va feriti sa cereti sfaturi, in fond, este vorba despre imaginea voastra.

Galerie foto si specificatii, tunsori 60 ani, tunsori pe care ar trebui sa le adopte orice doamna moderna.

 #1 Bob stivuit, stratificat, neted. Bobul stratificat cu breton fin confera o forma eleganta, potrivindu-se perfect cu straturile elegante pana la lungimea barbiei.

 

Tunsoare cu onduleuri

Tunsoare cu volum

 Cenusiu / grizonat

Intreaga coafura arata proaspat si este o alegere perfecta pentru ca femeile care doresc sa fie moderne si elegante.

tunsori 60 ani bob

#2 Tunsoare pixie cu breton lung. Look-urile femeilor peste 60 de ani ar trebui sa fie cu nuante mai deschise, deoarece va lua cu usurinta ani de pe fată, iar blondul va fi o alegere buna.

 tunsori 60 ani scurte

#3 Bob stivuit in nuante de blond cenusiu. Culoarea este un alt factor care va poate ajuta sa va asigurati ca nu aveti un look demodat. Un blond cenusiu este o alegere buna, mai ales cu un bob stivuit. De altfel, acest stil se potriveste oricui, indiferent de varsta.

tunsori 60 ani cenusiu

#4 Tunsoare pixie cu breton asimetric, in nuante argintii, blond platinat. Culoarea argintie arata foarte natural pentru aceasta varsta, iar atunci cand se combina cu bretonul asimetric si cu straturile scurte,  se creaza o tunsoare la moda si dinamica, care este o alegere buna pentru parul moale si rar.

 tunsori 60 ani argintiu

#5 Tunsoare bob lung. Daca doriti ca parul vostru sa fie mai lung, puteti alege aceasta lungime pana la nivelul umerilor, drept, deoarece poate incalzi tenul. Adaugati nuante calde de blond, dar si suvite

#6 Tunsoare bufanta, blond deschisa. O astfel de tunsoare pufoasa are adesea efecte excelente pentru a va face sa pareti mai tanara. Acest stil este elegant prin crearea unui volum la radacini, care va da aspectul par mai plin.

tunsori 60 ani volum

 


#7 Tunsoare cu volum in crestet. Straturile sunt esentiale pentru unele tunsori și le puteti coafa diferit. Astfel: volumul din partea de sus ridica coafura, aratand pelegant din diverse unghiuri.

#8 Tunsoare cu scari scurte, blond

 #9 Tunsoare pentru un par subtire

#10 Tunsoare tepoasa, cu scari scurte in crestet

 #11 Tunsoare pixie pentru doamne peste 60 ani

#12 Suvite

#13 Tunsoare pentru parul fin, subtire

 #14 Bob cu suvite pentru un par mai gros

#15 Tunsoare lejera intr-o nuanta draguta de roscat

 Sursa pozelor : pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published.