Nirvel Artx Light Blonde Violet, un violet vibrant

Violetul, fiind o nuanta atat de populara acum, se poate obtine usor, in saloane, folosind produse de calitate. Ideala pentru nuante de blond deschis sau par grizonat, Nirvel Professional Artx reprezinta o solutie buna pentru femeile care vor sa obtina o frumoasa nuanta de violet, in trend anul acesta.

Nirvel

Nirvel Professional

Scurta descriere:

Artx este un produs pentru colorarea permanenta a parului din gama Nirvel Professional. Contine pigmenti oxidanti, selectati cu grija pentru a se obtine o culoare de par de durata.

Acest produs respecta structura naturala a parului in timpul procesului de colorare, deoarece formula sa contine agenti de hidratare si proteine ​​de grau hidrodilat, un puternic agent de restructurare a parului, toate ingredientele fiind potentate de efectul antioxidant marcat de Vitamina E, cunoscut pentru capacitatea sa mare de acoperire a parului grizonat sau gros.

Instructiuni de folosire:

Proporția normala indicata folosind ARTX este de 1 + 1,5, insa, in cazul unui par grizonat sau dificil, se recomandam aplicarea 1 + 1 pentru un rezultat final optim.
Diagrama de culori Artx contine o gama variata de 99 de nuante, culori bogate, durabile, cu o acoperire excelenta pentru parul grizonat.

Mai multe informatii se pot obtine folosind link-ul Nirvel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.