Look de nota 10! Modele de tunsori bob impecabile

Modele de tunsori bob, intr-un mini catalog pentru acest an. Aceasta galerie cuprinde idei de tunsori frumoase, la moda, bob pentru toate varstele si toate tipurile de par, de la lungime scurta, pana la lungime medie.

Anul acesta, printre tendinte regasim nuante de blond mai reci, dar si suvitele. Cat despre ce se poarta, cam orice model. Modele de bob unghiular, dar si drept, fara straturi, cu breton scurt sau asimetric.

 


Bob unghiular, ondulat si blond platinat. Bobul unghiular modern este un stil care se potriveste oricarei varste, atunci cand este taiat la lungimea barbiei. Cu breton lateral sau breton, asimetric, adauga latime fetelor lungi, intr-un mod casual.

Modele de tunsori bob ondulat

Bob unghiular cu suvite verticale si radacini inchise. Iata un alt stil la moda pentru parul gros. Scarile de la spate sunt accentuate de suvite blonde. Partile laterale sunt o nuanta mai deschisa de blond, pentru mai multa lumina.

  

Modele de tunsori bob blond

Bob ascutit. O tunsoare extem de interesanta, in partea din spate avand o forma rotunjita, iar lateralele fiind foarte ascutite. Suvitele subtile balayage completeaza look-ul.

 


modele de tunsori bob ascutit

Tunsoare asimetrica cu balayage rosu. Aceasta este o tunsoare super moderna, usor de coafat, recomandata pentru un par gros. Scarile taiate curbat, cu o sectiune mai lunga intr-o parte, arata impecabil.Modele de tunsori bob asimetric

Moderne, populare, versatile, extraordinare. Cateva definitii pentru modele de tunsori bob. Si totusi, cum reuseste aceasta tunsoare aparent simpla sa reprezinte incredere, individualitate si bun gust?

  

Poate va convinge galeria de mai jos.

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.