Tunsori filate, tunsori cu volum toate lungimile

Frizuri filate, modele pentru toate lungimile de par, tunsori cu volum, eleganta la superlativ.

Experimentarea parului filat este o solutie cand v doriti mici modificari ale tunsorii voastre. Aceste tunsori cu volum, creeaza o forma frumoasa, indiferent de textura parului.

 Voluminos si elegant, acesta o sa va ajute sa scoteti in evidenta caracteristicile faciale, aducand o oarecare prospetime intregului look. Tu? Tunsori la moda de mai jos sunt creative si stilate, pentru schimbari de look.
 Exista o gama varianta de modele, voi alegeti ce anume vi se potriveste. Ca stiluri, se poate adapta pe un par scurt, mediu sau lung. O tunsoare bine realizata nu necesita timp mari pentru aranjare sau coafare.

Ce frizuri filate sa adopti in functie de lungime?

Tunsori scurte

#1

frizuri filate

#2

 
frizuri filate

#3frizuri filate

#4frizuri filate

#5

 #6

Tunsori medii, frizuri filate

De-a lungul timpului, stilurile filate au avut mai multe versiuni. Tunsorile filate moderne au forma plina, dar nu prea drastica, ca mai demult. Miscarea placuta a scarilor medii creeaza un stil foarte proaspat si sofisticat, pe care noi, femeile moderne, dorim sa-l avem.

#7

frizuri filate medii

#8

 #9

frizuri filate

#10

 #11

frizuri filate

#13

frizuri filate

#14

 Ce este o frizura filata? Aratand simplu si elegant, este practic o tunsoare scurt sau medie, care poate fi descrisa cu ajutorul varfurilor filate, a scarilor scurte din varful capului, a volumului si a texturii.

 


Ne place acest stil deoarece pe cat de simplu este, aduce schimbari drastice persoanelor care nu l-au mai avut. O idee practica pentru mici schimbari de look, obtinerea unei forme si a unui volum.

 Tunsori lungi si filate

Parul lung, prin filare si stratificare obtine o forma frumoasa si volum. Parul gros va scapa de greutatea suplimentara si se va putea coafa mult mai usor decat in mod normal. In plus, puteti beneficia de stiluri extra de coafare. Deci, ne place stilul.

#15

#16

 #17

#18

 #19

#20

 Sursa pozelor:  pinterest.com
Speram ca v-au placut propunerile noastre.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.