Cele mai moderne tunsori in 2022 – Ce tunsori se poarta

Ce tunsori se poarta in 2022, idei si stiluri

Vine un moment in viata oricarei femei cand vrea sa-si taie parul scurt. Daca vreti sa adoptati un stil scurt, alegeti ceva modern si cu stil. Daca nu alegeti o tunsoare potrivita, in loc sa obtineti un look luxos, o sa fiti dezamagite.

 Va prezetam cele mai moderne tunsori in 2021. Alegeti optiunea potrivita si alegeti schimbarea.

Ce tunsori se poarta?

Tunsoare cu par filat si onduleuri

Ce tunsori se poarta

O coafura versatila care combina modernismul si feminitatea. Parul filat creeaza un efect de volum si inlatura grosimea inutila. Acest stil poate sa fie adoptat de femei de toate varstele si profesiile. Este usor de coafat si nu va iesi din stil nici anul viitor.

Tunsori pixie cu breton lung

 

Ce tunsori se poarta

 Ce tunsori se poarta

 

Parul extrem de scurt este pentru doamne indraznete. Datorita bretonului asimetric lung, tunsoarea ascunde defectele. In plus, Tunsorile pixie sunt o solutie bună pentru a scapa de parul deteriorat.

Tunsori scurte, stil frantuzesc

 Tunsorile garcon, extrem de populare la inceputul anilor 90 s-au întors triumfator in tendinte. Din pacate, nu sunt potrivite pentru orice tip de forma a fetei. Doar cele care au forma fetei inima, rotunde sau triunghiulare pot incerca acest aspect luxos.

Tunsori scurte, asimetrice

 In 2021, tunsorile asimetrice cu o tranzitie accentuata in lungime, sunt din nou la moda. Femeile carora nu le este frica sa experimenteze noi tunsori, ar trebui sa le incerce. Pentru a obtine tunsoarea perfecta, este suficient sa optati pentru suvite lungi.

Tunsori garcon

 

Tunsorile foarte scurte sunt potrivite pentru doamnele care vor sa isi dezvaluie trasaturile. Cu o tunsoare garcon, look-ul devine deschis, iar pometii, evidentiati.

Tunsori bob cu breton

Ce tunsori se poarta

 Ce tunsori se poarta

 

Bobul cu breton a fost incredibil de popular in anii 70 și 80 si acum se confrunta cu o renastere. Bretonul poate fi gros si drept, sau asimetric. Aceast tip de tunsoare este potrivita si pentru parul cret.

 


De la bob la pixie, de la tunsori feminine, la aspecte indraznete, de la scurt la foarte scurt, sunt cateva din tendintele anului 2020.

Alte modele, in diverse nuante

 

  
 
   
Ce tunsori se poarta Ce tunsori se poarta

Ce tunsori se poarta

 

 

 

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *