Tunsori elegante care intineresc – Tunsori practice pentru doamne

Tunsori care intineresc, de la eleganta, la practice. Articolul se adreseaza doamnelor trecute de varsta de 40 ani, cele care isi doresc sa obtina un look practic, insa in acelasi timp, sa fie modern.

O sa vedeti tunsori scurte, bob, dar si par mai lung in scari. Nu exista nici o bariera daca sunteti trecute de o anume varsta. Stiti ce stil vi se potriveste, ce anume va doriti. Cu toate acestea, versatilitatea stilurilor din ziua de azi pot conduce la o dorinta de schimbare de look.

 


Tunsori stratificate, cu suvite

Nuante de violet si tunsori asimetrice

 


Tunsori foarte scurte si nuante de cenusiu

Asimetrie si nuante de violet

 


De la nuante, pana la tunsori indraznete, se poate incerca in 2021.

De la bob, la pixie

Tunsoare stratificare

 


Tunsoare scurta cu volum

Galerie foto si alte modele

 


 

Multe femei declara ca o data ce au ajuns la o anumita varsta, incep sa se bucure cu adevarat de viata la maxim. Acestea inceteaza sa se mai ingrijoreze de ceea ce oamenii spun despre ele si încep sa se concentreze asupra propriei fericiri, aici intervenind si modul in care arata. Acest lucru nu inseamna ca nu doresc sa arate elegant si atractiv, ci inseamna ca stiu sa aleaga exact stilul care li se potriveste.

 


 

Tunsorile si nuantele de par nu fac exceptie. Desi stilurile si tunsorile intra si ies din tendinte, alegerea unui look usor clasc, care sa se potrivească fetei, este o alegere buna. Asigurati-va ca tunsorile au si aspecte moderne pentru a obtine un look proaspat si cochet, si nu unul demodat.

Alte tunsori care intineresc, modele si idei de look.

 Tunsori par lung, in scari. Pe masura ce imbatranim,  parul se schimba sa-si piarda din forma si volum. Cea mai bună metoda de a le recapata este sa adaugati straturi. O tunsoare de lungime medie cu straturi este o optiune excelentă pentru multe femei.

 


Lob. Este o tunsoare superba si foarte eleganta de incercat. Intre un bob lung si tunsori traditionale de lungime medie, acest look este modern si sic. Stralucitor si elegant, un lob accentueaza volumul si incadreaza frumos fata.

 Suvitele intineresc

Suvite si volum

 


Bob in nuante reci

Pixie in nuante inchise
 Bob elegant

Tunsoare filata

  

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *