Par subtire, fin – idei tunsori

par subtire tunsori

Par subtire tunsori, sau cele mai bune metode de a obtine volum pentru parul tau.

Uneori, un fir de par subtire, fin poate fi un adevarat cosmar. Volumul nu exista, coafurile sofisticate aproape ies din discutie. Cu toate acestea, o tunsoare bine aleasa, te va scoate in evidenta.

Daca aveti un par subtire si rar, probabil stiti ca obtinerea de volum este un lucru dificil de realizat. Desi incercati diferite moduri de aranjare, acesta tot pare lipsit de volum, neted si rigid. Din fericire, exista metode creative prin intermediul carora poti crea iluzia de par gros.Si daca multa recomanda tunsori foarte scurte pentru a adauga volum, nu este asa. Se poate opta pentru orice lungime, chiar si una mai lunga, iar parul vostru poate obtine un nou aspect.

Indiferent daca adaugati straturi sau breton, unghiuri inclinate in tunsori, cheia succesului pentru parul rar, subtirea este mentinerea liniilor neuniforme. Atentie, prea multe scari vor face ca parul sa para mai subtire, deci pastratile mai lungi si mai putine.

Par subtire tunsori, si idei de aranjare. Folositi o perie in momentul cand uscati parul si folositi produse destinate acestei texturi. 

Rezumat

Cereti o tunsoare cu scari . Acestea, nu numai ca adauga volum parului subtire, dar va vor permite sa obtineti stiluri si coafuri diferite. Asigurati-va parul este stratificat in functie de lungimea parului. Astfel, parul scurt are nevoie de straturi mai scurte, in timp ce parul lung trebuie sa aibe straturi cu lungimi mari.

Sursa pozelor: pinterest.com

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *