30 de tipuri de blond cenusiu, poze de inspiratie pentru colorarea parului

blond cenusiu

Blond cenusiu modele, 30 de poze de inspiratie pentru colorarea parului

Una dintre cele mai frumoase nuante de blond, o culoare extrem de populara printre femei de toate varstele. In suvite sau integral, blondul cenusiu are un mister aparte pe care doar cele adora culoarea, il cunosc.

Ce este de fapt aceasta nuanta? Este o nuanta de blond rece, cu tonuri cenusii. De asemenea, se poate creea o nuanta pastelata pentru un rezultat mai la moda.

Mare dezavantaj al acestei culori este obtinerea acestuia. Depinde de multi factori:

 – Nu va asteptati la rezultate imediat cand aveti parul vopsit. Poate fi nevoie de doua sau mai multe sedinte pentru a obtine tonul, garantand in acelasi timp sanatatea parului.

-Parul natural inchis se poate deschide mai repede, depinde insa de textura si densitatea acestuia.

Citeste si Cum ascunzi parul carunt – Cenusiu, argintiu

Obtinerea tonurilor cenusii necesita timp si rabdare. Cu toate acestea, daca nu sunteti convinse ca este potrivita pentru voi, puteti cere o suvitare de testare.

 Suvitele de testare determina optiuni aveti si in cat timp veti obtine rezultatul dorit.

Blond cenusiu, oare nu gresesc? Cat de greu se intretine?  Intrebati-va stilistul daca aceasta nuanta se va potrivi stilului dvs. de viata, timpului si bugetului.

  Blond cenusiu modele

Blond cenusiu modele

 Blond cenusiu modele

 Blond cenusiu modele

 
Observati ca exista mai multe tonuri de blond cenusiu. Cu referire la cel cu reflexii perla, nisipiu, tonuri foarte deschise si inchise, nici un model nu arata la fel. Depinde de tehnica folosita, de produse, unele au integrate doar suvite.

Blond cenusiu modele si alte tipuri de aplicare
 Blond cenusiu modele


 Blond cenusiu modele

Blond cenusiu modele
 Blond cenusiu modele
 
Blond cenusiu modele Blond cenusiu modele
Nuante frumoase, spectaculoase chiar. Se recomanda sa discutati stilistul in ceea ce priveste orientarea sprea o astfel de nuanta.
Avantajul acestei nuante este faptul ca veti obtine un aspect unic, indiferent daca parul este scurt, mediu sau lung, iar vopseaua este aplicata integral sau in suvite.
 Trecerea de la nuante inchise, la blond cenusiu poate sa fie putin inspaimantatoare, insa este perfect in special in cazul unui par carunt

 

O splendoare si cate tonuri, dar si modalitati de aplicare, stralucire in razele soarelui.


 

 

Nuantele de cenusiu arata minunat pe un par lung, insa sunt avantajoase si pe stiluri mai practice, de lungime medie sau scurte.
Va recomandam din nou sa discutati cu stilistul vostru inainte de a face o alegere.


 


Sursa pozelor:  pinterest.comLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *