20 Exemple uimitoare ale noii „tunsori Slob” pe care o veți vedea in tendinte 2023

tunsoare slob

Tunsori slob, oare ce reprezinta si de ce sunt in tendinte in 2023

Tunsoare provine de la cuvantul „slick” adica neted si „bob”, rezultand un slob”.  In ciuda a ceea ce ar putea sugera porecla sa – aceasta tunsoare are o forma ascuțita, dar nu este taiata prea precis. Este mai puțin dezordonata decat alte stiluri de bob care au fost populare in ultimii ani. Are lungime, nu are o forma in partea frontala si are uneori scari.

 
Daca v-ati decis sa faceti o schimbare, poate ar trebui sa discutati cu stilistul vostru. Acesta va poate sfatuia daca e o tunsoare potrivita texturii parului, formei fetei,dar si stilului de viata. Totusi, o astfel de tunsoare are o eleganta si un sarm aparte, fiind ideala pentru o schimbare de look. Poate arata ca o tunsoare bob eleganta, dar si moderna in acelasi timp.
 Sugesti slob, bob lung, tuns in linii drepte si precise pentru un aspect dramatic si modern.O tunsoare ideala pentru parul subtire, dupa cum am mai explicat si in alte articole.tunsori slob
tunsori slob

tunsori slob
 
tunsori slob

tunsori slob

tunsori slob
 
tunsori slob

tunsori slob

tunsori slob, mai multe idei si poze. Aspecte elegante, unice sau dramatice, ramane sa decideti impreuna cu stilistul care stil vi se potriveste. Poate anul acesta este unul al schimbarilor.


 

 


Marele avantaj al acestei tunsori este faptul ca se potriveste oricui, indiferent de varsta. Tinerelor le confera un aspect unic, doamnelor unul tineresc si modern. Ideal pentru parul vopsit sau natural, o tunsoare slob va atrage privirele in acest an. Puteti opta pentru lungimea dorita, in functie de sfatul stilistului vostru.
Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.