20 de tunsori pixie super dragute pentru noul tau look

tunsori pixie

Tunsori pixie coafuri, idei pentru un aspect modern

Tunsorile pixie, stiluri scurte, care se pot coafa in modalitati diferite, sunt extrem de populare si in acest an. Regasim tunsori pixie foarte scurte, in linii asimetrice, cu breton sau fara, in nuante diverse. Pentru sezonul cald, tunsorile pixie sunt o alegere excelenta.
 Usurinta in coafare, fara batai de cap, posibilitate de a schimba nuanta mai frevent si multe altele. Care sunt cele mai bune tunsori scurte pentru un coafat rapid? Sa fie stilurile pixie?

Tunsoarea pixie este descrisa ca „o coafura scurta, stil in care parul este tuns in straturi, de obicei pentru a creea un efect usor ciufulit”. Aceasta tunsoareeste faimoasa de zeci de ani si devine mai draguta cu timpul!
 Tunsori pixie coafuri poze si idei

 

tunsori pixie coafuri
 
tunsori pixie coafuri tunsori pixie coafuri
 
tunsori pixie coafuri

tunsori pixie coafuri tunsori pixie coafuri
 
tunsori pixie coafuri
tunsori pixie coafuri
tunsori pixie coafuri

Daca exista un cuvant pentru tunsori scurte pixie, acela este indraznet. Ca femei, ne folosim adesea parul ca un accesoriu de frumusete. Cu cat este mai lung, cu atat mai bine. Dar, din moment ce avem atat de multe optiuni la moda (undercuts, stiluri cu breton, culori pastelate etc.) de ce sa alegem o tunsoare mai indrazneata? Il poti creste oricand daca te-ai saturat de tunsori scurte!


   

 

 

Taierea scurta pixie se potriveste indiferent de varsta, forma fetei sau stil de viata.
Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.