Tunsori usor de aranjat – Tunsori scurte la moda

Tunsori usor de aranjat

Tunsori usor de aranjat, sau cum sa alegi cele mai bune stiluri pentru o coafare usoara. Evident, in momentul cand optezi pentru o tunsoare, trebuie sa iei in considerare si timpii necesari pentru aranjare. Daca este un stil, o tunsoare bine realizata si nu foarte sofisticata, ar trebui sa petreci putin timp in fata oglinzii. Cele mai practice si mai usor de aranjat tunsori, in principiu, sunt reprezentate de cele in scari. Pe langa faptul ca sunt practice, au si un look modern – clasic, adica pe gustul multor persoane.

 In plus, tunsorile cu scari scurte sunt foarte populare in industria modei si a frumuseții si asa au fost de mult timp! Ele pot fi mai indraznete, cuminti, dulci sau cochete! Va oferim o viziune asupra diferitelor tunsori cu textura scurta, tunsori in tendinte si deloc demodate.
Imagini cu tunsori usor de aranjat

#1

 #2Tunsori usor de aranjat lejere

#3 Tunsori usor de aranjat scurt

 #4

#5Tunsori usor de aranjat bob

 #6Tunsori usor de aranjat doamne

#7

 #8 Tunsori usor de aranjat suvite

#9

#10

 #11

#12


#13

 #14

#15

 #16

 

Scarile pe parul scurt imbunatatesc textura si volumul parului, adaugand o cantitate suplimentara de stralucitre care arata bine la orice varsta.

Ca si coloristica, puteti opta pentru nuante simple, integrale, mai indraznete, suvite sau o combinatie de nuante. De ce nu pastel? Parul este scurt, deci puteti renunta la culoare mai repede.

 Vedeti ca modelele variaza de la un par super scurt, pana la modele mai lungi de bob. Toate arata impecabil si se aranjeaza usor.

Vezi Modele tunsori scurte bufante

Spunem da unor tunsori cu scari si usor de coafat? Sau alegem diferite modele complexe pentru un look mai wow?

Sursa pozelor : pinterest.com

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.