Tunsori filate – Solutii impresionante pentru toate tipurile de par

Tunsori filate universale, sau acele tunsori pe care le-a avut multa lume la un moment dat.

In ziua de azi, foarte putine femei opteaza pentru a-si tunde parul intr-o singura lungime. Tunsorile filate arata mai modern, sunt usor ascutite si au forma, fiind in acelasi timp foarte usor de coafat, parul se aseaza mai bine. Tunsorile moderne variaza ca si numar de scari sau forme, fiecare grosime si lungime a parului are o tunsoare ideala. Inainte de a alege o astfel de tunsoare, discutati cu stilistul despre ceea ce vi se potriveste.

Unele femei isi fileaza parul gros pentru a mai scapa din greutate si a obtine volum, in timp ce altele fac acest lucru pentru a da volum unui par subtire.

 


Tunsoare simpla, pentru doamne

Tunsoare cu lungime

 

 


Bob filat

 

Tunsoare mediu-lung, par filat. Observati multitudinea de scari, in special cele din crestet care, impreuna cu suvitele blonde confera volum si un look impecabil.

 

Tunsori filate

Tunsoare filata pentru parul gros. Este o tunsoarea in doua nuante, de lungime medie, cu straturi drepte, care arata minunat pe un par gros, iar culoarea saten mediu, cu suvite miere, scot in evidenta textura naturala a parului.

 


Tunsori filate pat gros

Tunsoare filata, par lung, cu breton. In mod natural, bretonul lung si parul drept, filat va poate pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi. Suvite subtile de aramiu si  cadru fața si va pun in evidenta cele mai bune caracteristici. Cele mai subtile aspecte de cupru si varfurile filate confera look-ului un aspect modern si tanar.

Tunsori filate cu breton

Bob filat, cu carare pe mijloc. O tunsoare cu carare pe mijloc si scari care par taiate din crestet, are un aer aparte de eleganta. Blondul platinat se potriveste personalitatii potrivite.

 


Tunsori filate bob

Tunsoare lob, doua nuante de par in acelasi look. O tunsoare lob poate fii modernizat instant prin adaugarea efectului de doua tonuri. Ondulat sau drept, se creaza o textura foarte frumoasa.

 


 

Tunsori filate lob

Tunsoare lob rotunjita. Este o alta tunsoare rotunda care depaseste clavicula, reprezentand o alegere buna pentru firul de par gros. Nuanta bruna are un ton ruginit, cald, iar straturile se potrivesc oricarei forme a fetei.


Tunsori filate rotunjite

Tunsoare filata pentru par subtire. Scarile per total, dar si cele din crestet, dau iluzia unui par mai gros.

 


 

Tunsori filate platinat

Tunsoare filata par ondulat. Si parul cret se poata fila, dovada stand imaginea de mai jos. Bretonul indulceste intregul look.

 Tunsori filate ondulat

Dupa cum observati, sunt foarte multe stiluri in care se poate obtine o tunsoare filata. Drept sau ondulat, mediu sau lung, exista modele pentru toate gusturile. Si mai multe tunsori filate:

Model pentru doamne

 


Tunsoare par subtire

 

 

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.