Tunsori la moda in 2022 – Par scurt si ondulat

Tunsori la moda 2022, idei si sugestii de tunsori pentru parul scurt si ondulat. Nu, e vorba despre permanent pe par scurt, care se poarta, ci despre onduleurile naturale.

Incepem doua intrebari. Parul ondulat este o binecuvantare sau un blestem? Probabil ca daca aveti parul natural drept, invidiati acele onduleuri frumoase, care, din pacate, nu sunt atat de usor de tuns, sau coafat. Unele persoane pierd mult timp incercand sa aranjeze un par ondulat.
 O alta intrebare este daca tunsorile scurte se potrivesc unui par ondulat. Probabil, multe femei ezita sa-si tunda parul ondulat de teama ca nu se aranja bine. Insa, exista tunsori minunate, fabuloase, potrivite unui par ondulat si care nu necesita timpi mari de aranjare.
Model usor clasic

Model undercut
 


Model bob scurtModel cu suvite

 


Model cu volumModel roz

 Vorbind despre tunsori de baza pentru parul scurt, doamnele contemporane cu par ondulat prefera bob scurt, dar si tunsorile pixie. Ambele ofera optiuni de stratificare, care sunt avantajoase pentru parul cret.

Violet

Nuante de roscat

 


Blond platinat

Tunsoare bob pana la nivelul maxilarului. Acest stil ajuta la delimitarea fetelor rotunde si ovale. Onduleurile adauga inaltime si latime acolo unde este necesar, fara a folosi suplimentar un produs de coafare.

Tunsori la moda 2020 bob ondulat

Tunsoare bob scurt cu suvite. Introducerea de suvite subtile accentueaza frumusetea fiecarei bucle.

 


Tunsori la moda 2020 ondulat suvite

 


Tunsoare bob unghiulara. Pentru un par ondulat, combinatia de unghiuri si scari se potriveste de minune pentru a da forma si a defini buclele.

Tunsori la moda 2020 bob unghiular

Pixie usor asimetrica. Da, parul ondulat arata bine pe un par foarte scurt, in cazul de fata, un breton lung este piesa de rezistenta a tunsorii.

 Tunsori la moda 2020 ondulat scurt

Tunsoare scurta cu suvite laterale lungi. Absolut incantator acest look, cu bucle bine definite, cele doua suvite mai lungi confera o usoara asimetrie, cu un aer modern.

Tunsori la moda 2020 asimetric scurt

 


 

Tunsoare undercut cu doua nuante diferite in acelasi look. Daca aveti un par ondulat, este pacat sa nu incercati aceasta tunsoare super moderna. O nuanta mai inchisa pe parul tuns scurt, si una luminoasa in partea superioara.

Tunsori la moda 2020 doua nuante

Bob scurt. Onduleurile naturale arata spectaculos asa ca nu are nici un rost sa va intindeti parul cand aveti o tunsoare buna.

  


 

Buclele mai mari arata foarte spectaculos si la moda tunsori scurte. Se pot purta bine definite sau mai messy. Accentele de culoare la tunsorile scurte sunt una dintre cele mai cochete tendinte din 2020.

Idei creative, tunsori la moda 2020, parul ondulat.

 


Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.