Tunsori bob si suvite

Tunsori bob si suvite, unul dintre cele mai moderne stiluri pentru femeia moderna. Populare la nivel international, o tunsoare bob, stil clasic sau indraznet, creaza un look modern, dinamic si elegant. 

Fiecare femeie care isi doreste ceva in legatura cu parul, isi va schimba culoarea sau lungimea, in permanenta. Cum pot sa modifice radical un look schimbarea culorii sau evidentiere prin suvite? In mod drastic am putea spune si asta este un adevar.
 Ombre, balayge si suvitele de toate culorile se pastreaza in tendinte ceva recent. Suvite roscate alaturi de brunet, aramiu, caramel, toate arata impecabil. Cele mai bune tunsori pentru combinatia cu suvite sunt modelele stratificate.

 


Tunsorile bob confera un aer modern, plin de rafinament si denota un look ingrijit. In plus, se poate obtine acel lucru pe care multe persoane il doresc, volum.

Suvitele, bine alese, pot transforma un look simplu intr-unul impresionant.

Suvite caramel

Pentru doamne
 Idei mix suvite blonde

 


Suvite cenusii, in tunsori bob, pentru doamne

Suvite super subtile. O culoare inchisa poate sa obtina mai multa lumina daca sunt adaugate cateva suvite blonde. In acest caz, foarte subtiri.

 


Tunsori bob si suvite blonde

Suvite caramel, pe o tunsoare bob si par subtire. Pe langa faptul ca sunt in tendinte, aceste suvite adauga un plus de chic nuantei de baza.

Tunsori bob si suvite caramel

Rosu pe un bob inversat. Un look super modern, in special pentru cele care prefera nuantele de rosu.

 


Tunsori bob si suvite roscat

In galeria de mai jos, veti regasi diferite alte modele tunsori bob si suvite.

Top pentru un look ultra modern, se poate opta pentru tunsori bob scurte, o alta alternativa pentru femeia mereu la moda.

 


 


Sursa pozelor: pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *