Suvite pentru par scurt, look plin de culoare

tunsori suvite

Suvite pentru par scurt sau cum poti obtine un look plin de culoare rapid.

Suvitarea parului scurt este cea mai rapida si usoara modalitate pentru a-l face mai interesant, modern si indraznet. Astfel, daca doriti sa faceti o mica schimbare, chiar daca va place tunsoarea actuala, puteti apela la suvite, care vor adauga profunzime, ton si textura.
 
Si daca vorbim de suvite, optiunile pentru colorarea parului sunt nelimitate, mai ales in ziua de azi. De la traditionalele suvite blonde, pana la suvite jucause de roz, platinat, verde, practic va puteti juca cu nuantele o data la cateva luni. Asta este marele avantaj al suvitelor pe un par scurt, versatilitatea, parul crescand destul de repede.

 Suvitele blonde pe nuante inchise sunt clasice, insa sunt in tendinte, mai ales ca se poarta balayage. Puteti experimenta mai mult, cu suvite rosii, albastre, piersica, sau alte nuante pastel. Alegeti doar o nuanta pentru suvite, sau, dimpotriva, un mix combinat armonios. Cu siguranta se pot obtine modele interesante.

Suvite pentru tunsori pixie, stil clasic

Suvite pentru par scurt 2020

 Suvite pentru par scurt blond
 
Suvite pentru tunsori pixie, pastel

 Suvite pentru par scurt roscat

 Suvite pentru par scurt blond

Suvite pentru par scurt albastru

Suvite pe tunsori bob mai scurte. Sunt in tendinte, si se pot opta pentru orice, chiar si pentru 2 nuante diferite in acelasi look. Acestea confera un aspect super modern intregului look.

 Suvite pentru par scurt, acestea sunt cateva propuneri pentru reimprospatarea unui par mai scurt. De la suvite clasice, pana la cele ascunse, sau par in doua nuante. Toate sunt la fel de spectaculoase.

 Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.