Tunsori incantatoare: par lung sau mediu in scari, drept sau ondulat

tunsori scari par lung mediu

Par lung in scari, in tunsori minunate si pline de volum.

Tunsori lungi cu straturi si in scari au fost un succes de cand au aparut in industria frumusetii si a modei. Aceste tunsori cu scari lungi arata foarte feminin si dragut, de aceea nu este de mirare ca sunt populare.

 O tunsoare in scari adauga volum parului lung si permite versatilitate atunci cand vine vorba despre coafare. Luati in considerare stilul vostru personal si modul in care intentionati sa purtati scarile atunci cand alegeti o tunsoare. De asemenea, luati in considerare tipul de par, culoarea si forma fetei atunci cand alegeti, deoarece va doriti ca scarile sa vi se potriveasca.
 
Indiferent de alegerea ta, parul tau poate fi o sursa infinita de frumusete si creativitate. Cu optiunile variate de coafuri disponibile pentru parul lung sau mediu, in scari, drept sau ondulat, ai posibilitatea sa-ti exprimi personalitatea si stilul intr-un mod unic. Iata cateva idei pentru a-ti pune in valoare parul:

Par lung drept

Daca ai parul lung si drept, poti opta pentru un look elegant, lasandu-l sa cada natural sau coafandu-l in bucle lejere pentru o nota subtila de feminitate. De asemenea, poti experimenta cu impletituri sofisticate pentru o schimbare de look.

Par lung ondulat

Onduleurile adauga textura si miscare parului lung. Poti obtine un stil boem cu suvite ondulate sau un look mai glam cu valuri mai stranse. Pentru o nota de sofisticare, coafurile cu bucle lejere sunt intotdeauna in trend.

 

Par mediu drept

Parul mediu drept poate fi coafat intr-o varietate de moduri. Poti opta pentru o coafura liniara si moderna sau pentru o tunsoare bob clasica, care este mereu la moda. Parul mediu drept poate fi coafat si intr-o coada inalta sau intr-un sir de impletituri subtile pentru un aspect tineresc.

Par mediu ondulat

Daca parul tau este mediu si ondulat, poti obtine un look romantic si plin de farmec. Onduleurile naturale pot fi evidentiate cu suvite subtiri si coafate in cocuri dezordonate sau impletituri. Acest stil poate crea o aura boema si relaxata.

Onduleuri

Tunsoare stratificata

 

Nuante inchise

Stratificare diversa

Nuante blond roz

  

Galerie foto, par lung in scari

#1 Tunsoare in scari, brunet si violet, in ombre

Par lung in scari ombre

 

#2 Tunsoare cu onduleuri la varf

 Par lung in scari

#3 Tunsoare cu onduleuri, in nuante de verde inchisPar lung in scari verde

#Ondulat

#4 Tunsoare filata, cu gherute, in doua nuante

 Par lung in scari suvite

#5 Scari subtile #6 Tunsoare cu scari in diferite lungimi, pentru extra volum

 #7 Tunoare in scari, cu breton

Par lung in scari

#8 Tunsoare cu gherute si ombre subtil

 Par lung in scari

#9  Tunsoare cu scari, in nuanta de blond

#10 Scari in diferite lungimi, pentru miscare

 Scarile lungi, texturate sunt minunate pentru femeile cu gros, care nu dispun de foarte mult timp pentru coafare. Aspectul texturat poate fi evidentiat prin suvitare subtila sau balayage. Scarile mai subtile, texturate arata grozav daca va ondulati parul. Daca aveti parul neted, cereti unui stilist sa adauge scari scurte pentru a da parului miscare naturala.

 #11 Blond deschis

par lung in scari

#12 Tunsoare in scari, cu suvite

 #13 Tunsoare cu scari lungi, in degradepar lung in scari

#14 Tunsoare cu scari scurte, suvite

 #15 Schimbare de look

par lung in scari

#16 Tunsoare cu scari in diferite lungimi

 #17 Un par mai subtire

#18 Scari in diferite lungimi

 #19 Onduleuri pe o tunsoare in scari

par lung in scari ondulat

#20 Tunsoare cu par drept si scari binedefinite

 Sursa pozelor:  pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *