Par brunet cu suvite roscate – O combinatie reusita de nuante

Par brunet cu suvite roscate, sau cea mai reusita combinatie de nuante posibila. Este moderna, este in tendinte, impreuna cu doua nuante in acelasi look. Articolul trateaza doar idei de suvite. De ce brunet si roscat?

Roscatul este una dintre cele mai populare culori folosite la vopsirea parului. Vestea buna este ca exista atat de multe nuante diferite roscat, așa ca, indiferent daca sunteti in cautare de tonuri puternice si indraznete sau calde si sarmante, exista una si pentru voi.

  

Pe cat de frumos este roscat, acesta devine uluitor atunci cand este combinat cu brunet, ca nuanta de baza. Negru si roscat este un combo de culori superbe, iar rosul este o modalitate excelentă de a-ti condimenta look-ul. O cale usoara de a da viata unei culori inchise.

 
 

Sa vedem cateva idei par brunet cu suvite roscate, cele mai reusite combinatii!

Suvite subtile

Magenta in tunsori bob

Aramiu pentru un contrast frumos
  

Roscat in ombre

Varianta pentru doamne

  

Suvite subtile si o tunsoare bob. Spuneam la inceputul articolului ca exista nuante pentru toate lumea. Suvite roscate nu inseamna neaparat nuante puternice. Puteti incerca subtil, ca tunsoarea de mai jos, cu suvite roscat inchise. Look-ul se poate reinterpreta si puteti opta pentru acest gen de suvitare si pe un par mai lung.

Par brunet cu suvite roscate subtile

Roscat si brunet ombre. Este unul dintre look-urile noastre preferate. Pentru acest aspect, parul are o nuanta de brunet si, cam la jumatatea lungimii parului, a fost adaugata o culoare rosie indrazneata. Este o modalitate uimitoare de a purta doua nuante frumoase care va ofera un aspect la moda. Puteti jongla cu nuanta de roscat, bineinteles.

Par brunet cu suvite roscate ombre

Brunet cu suvite roscat, inclusiv frontal. Aspectul are ca nuanta de baza brunet la care sunt adaugate suvite in diverse marimi. Observati ca exista foarte multe suvite in partea inferiora a parului, iar in partea superioara, acestea sunt localizate doar in partea din fata. Puteti renunta la cele inferioare si puteti opta doar pentru suvite frontale.

 Par brunet cu suvite roscate in fata

Suvite roscate la suprafata. Nuanta de baza este brunet, insa este acoperita de foarte multe suvite, avand impresia ca avem doua nuante de par in acelasi look.

Par brunet cu suvite roscate

Balayage. Nuanta de brunet si suvite inchise, pentru un look super modern.

 Alte idei par brunet si suvite roscate, galerie foto!

 


Sursa pozelor: pinterest.com

 
 


Leave a Reply

Your email address will not be published.