Brunet si roscat pentru doamne – Obtine rapid un look modern si tanar

Brunet si roscat pentru doamne, in combinatii de nuante frumoase pentru a obtine un look modern si tanar, rapid. Combinatia de 2 nuante in acelasi look este o varianta moderna de vopsire a parului, avand in vedere popularitatea de care se bucura.

Doamnele trecute de o anumita varsta nu sunt dispuse sa faca schimbari dramatice, insa, uneori, este bine sa facem mici actualizari de look. Nuantele clasice si frumoase de brunet si roscat pot sa fie integrate in acelasi look, sub diferite stiluri, totul pentru a obtine un look modern, tanar si elegant.

Amestecul de roscat si brunet nu inseamna extrem, ci inseamna modernism si eleganta. Am pregatit cele mai populare idei de vopsire a parului in nuante de brunet si roscat pentru doamne, poate deveni o sursa de inspiratie pentru urmatorul look.

 Aceste doua nuante se pot combina sub forma de suvite normale, ascunse, balayage, cu alte nuante. Culori contrastante, dar elegante, pentru a obtine cel mai bun look. Nu ezitati sa discutati cu stilistul vostru despre stilul care va avantajeaza. Cel mai bine este sa optati pentru o lungime scurta, medie, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Suvite subtiri roscat intens si brunet. Look-ul nu are nevoie de multe descrieri, fiind o varianta extrem de moderna pentru doamnele care doresc un pic de culoare integrata in clasicul brunet.

Brunet si roscat pentru doamne suvite

 Mix de roscat inchis, deschis si brunet. Un alt exemplu despre cum jocul de culori poate crea un look dinamic si modern.Brunet si roscat pentru doamne scurt

O tunsoare asimetrica, cu foarte mult roscat si cateva nuante de brunet. O alegere curajoasa, insa foarte interesanta.Brunet si roscat pentru doamne asimetrie Nuante de roscat la radacina. Acesta chiar este un look incredibil de creativ, pentru a crea un look modern.Brunet si roscat pentru doamne moderne

 Roscat in partea superioara a parului. O idee la fel de creativa ca cea de sus si o tunsoare interesanta, in scari.Brunet si roscat pentru doamne pixie

 Nuante de burgundy la breton. Pentru cine nu doreste prea mult roscat in par, se poate opta pentru cateva suvite la nivelul bretonului.Brunet si roscat pentru doamne breton vopsit

 


Tunsoare scurta, castron. Aici avem un look super modern, tunsorile castron sunt la moda in acest an. Astfel, daca partile mai lungi sunt vopsite in alte nuante, se creaza un look deosebit.

Nuante de roscat – roz pe o tunsoare bob, un pic de culoare.


  


Sursa pozelor : pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.