Cum nu vei obtine un loc de parcare in zona Vlaicu, Arad

Niciodata! Daca cumva iti achizitionezi o masina noua si locuiesti in zona Vlaicu, Arad, poti sa-ti iei adio de la ideea obtinerii unui loc de parcare. De ce? Licitatii nu se mai organizeaza, iar locurile de parcare, locuri publice de fapt, se transmit mostenire rudelor persoanelor care au decedat intre timp.

Multe locuri de parcare cu lacat, care stau goale de foarte multi ani, iar, noi, ceilalti trebuie sa ne inghesuim masinile pe unde apucam, precum conservele.
Nu conteaza ca ai o masina noua, care nu polueaza orasul, nu mai conteaza nimic. Conteaza faptul ca nu vei obtine in veci un loc de parcare in zona mentionata.

Acestea fiind spuse, si cu o masina nou achizitionata, cu multe sperante si vise, evident ca imi zgarii masina pentru a treia oara consecutiv deoarece locul unde parcam necesita cel putin 5 manevre. Ca sa nu te loveasca masinile care vin pe carosabil.
Vremuri triste traim, vremuri in care aproape absolut nimic nu mai functioneaza in parametrii normali.


Asteptam cu “nerabdare” urmatorul incident, noroc cu asigurarea Casco de la Asirom, care sunt destul de prompti. Pana se vor satura si ei de atatea sesizari de daune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.