Cele mai moderne tunsori in 2022

Cele mai moderne tunsori in 2022, afla care sunt cele mai actuale look-uri acum.

La inceput de an, multa lume isi doreste sa faca schimbari, in special in materie de tunsori. Si daca am vorbit despre parul permanent care a revenit in tendinte, suvitele ascunse, tunsorile bob unghiular, este momentul sa actualizam totul si sa prezentam cele mai actuale modele de tunsori, tunsori la moda in 2022.
 De la scurt, pana la lung, de la neted, pana la ondulat, regasiti modele pentru toate gusturile, tipurile de par si stil de viata.

Recomandari si poze – Cele mai moderne tunsori in 2022

1. Onduleuri naturale. Observati cat de natural pare look-ul? Se pot obtine foarte usor la un salon si sunt in tendinte. Bretonul, ondulat si el, aduce un plus de modernism acestui look.

Cele mai moderne tunsori in 2020 ondulat

2. Bob francez. Daca vreti sa obtineti un look de parizianca, puteti opta pentru un bob scurt, cu parul pana la nivelul urechii.

 Cele mai moderne tunsori in 2020 bob francez

3. Bob in scari, pana la nivelul barbiei. Se potriveste si doamnelor 50+, aceasta tunsoare permitand si adoptarea unui breton.

Cele mai moderne tunsori in 2020 bob

4. Pixie ciufulit. Aici merg si onduleuri, dar si nuante pastel metalice, sau blond platinat.

 5. Bob A-lin ascutit. Se poarta tunsorile bob unghiulare, insa dintre acestea, modelul A-line este foarte popular in 2022. Si tuns ascutit, foarte ascutit.

 


6. Tunsori scurte, cu par decupat. Sunt extrem, extrem de popular, in modelul de mai jos puteti observa ca s-a reusit inclusiv un ombre pe o lungime scurta.

 7. Tunsori pana la umeri, filate. Aceste tunsori sunt perfecte pentru un fir de par fin.

Cele mai moderne tunsori in 2021

8. Onduleuri pe un par lung, carare pe mijloc si balayage. Un look natural, perfect pentru o lungime lunga a parului. Un look tineresc si modern.

 Cele mai moderne tunsori in 2021

Dupa cum observati, cele mai moderne tunsori in 2020 implica scari, par filat, breton si multe onduleuri, de diferite dimensiuni. Nu uitati sa le actualizati si cu nuante de par la moda pentru un look impecabil.

9 Bob drept in nuante de roscat

Cele mai moderne tunsori in 2021

10 Bob scurt cu volum

 11 Pixie in nuante de cenusiu si galben vibrant

Cele mai moderne tunsori in 2021

12 Nuante de cenusiu in tunsori scurte, medii sau lungi
 
13 Bob in doua nuante

Cele mai moderne tunsori in 2021

14 Nuante de cenusiu si brunet

15 Tunsori asimetrice

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.