Cele mai frumoase tendinte in manichiura 2023, modele care te vor uimi

unghii gel 2023

Unghii gel 2023 poze cele mai frumoase tendinte in manichiura

In cele ce urmeaza, vom dezbate principalele tendinte in manichiura si ce alegeri poti sa faci in aceasta vara, dar si toamna. Vorbeam intr-un articol anterior despre tendinta verii 2023 in materie de manichiura, vanilie cromata, insa nu ne oprim aici.

Regasim si alte modele pe care stilisti de renume le scot in lumina reflectoarelor, modele foarte interesante care se potrivesc oricui stil de viata si gust.
 Retrospectiva, idei, modele si sugestii – Unghii gel 2023 poze

In 2023 am avut celebra  manichiura Hailey Bieber „gogoasa glazurata” si unghii french colorate. Dar ce tendinte regasim anul anul si ce ne-au pregatit stilistii?

1. Unghii french “iluzie optica”

Este o tendința în materie de manichiura, foarte populara pe retelele de Social Media. Practic, este un fel de french, cu efect ombre, care creează un aspect tridimensional si confera iluzia de lumina si umbre pe unghii. De asemenea, vedem manichiura tradiționala franțuzeasca cu un aspect abstract, cu linii moderne.

Unghii gel 2023 poze

 Unghii gel 2023 poze
Unghii gel 2023 poze
De mentionat, unghiile in nuante de lavanda se vor purta anul acesta. O culoare placuta si feminina, potrivita atat in modele simple, cat si integrate in cele french.

 2. Unghii senzoriale sau unghii 3D. De obicei nu avem preferinte, dar acum avem.

Unghiile senzoriale au texturi tactile sunt in tendinte in 2023. Spunem maximalist pentru ca unghiile vin la pachet cu o varietate de texturi, inclusiv decoruri 3D, pietre prețioase si elemente florale  pentru a creea textura.

Probabil una dintre cele mai frumoase tendinte in 2023

Unghii gel 2023 poze
 Unghii gel 2023 poze

3. Elemente argintii si metale topite

Metalicele topite și finisajele argintii iridescente confera unghiilor o senzație de realitate virtuala. Se pare ca tendintele cromate, cu elemente diverse au loc aparte in topul manichiurilor din saloane.

 

4 Culori optimiste
Annul acesta putem adopta la culori optimiste, nuante indraznete de turcoaz, fucsia, albastru stralucitor și roșu delicios. Toate acestea au un plus de optimism si bucurie, fie ca sunt integrate pe toate unghia sau in modele french.

 

Sursa pozelor:  pinterest.com
Ce spuneti? Veti adopta astfel de bucle?

Voi ce nuante preferati?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.