Blond si roscat : Arta in doua culori pentru parul tau

suvite

Nuante blond si roscat, sau una dintre cele mai indraznete combinatii in materie de nuante de par. Anul acesta, parul vopsit in doua nuante se poarta, iar blondul si roscatul se potrivesc de mine. Nuante roscate se integreaza perfect intr-un blond clasic, fie prin suvite, ombre hair, balayage sau suvite clasice.

 
Va ganditi sa optati pentru doua nuante in acelasi look? Va prezentam stiluri frumoase si nuante blond si roscat pentru un look reusit. Avand in vedere tendintele actuale, nuatele de par sunt foarte complexe. Asta insemnand ca se poarta si doar o singura culoare de baza, insa daca doriti sa treceti in extrem chic, puteti sa incorporati o doua nuanta, sub forma de suvite si numai.

 Modele de inspiratie sunt nenumarate, nuante la fel, trebuie insa sa tineti cont si de nuanta tenului, dar si de sanatatea parului. Nuantele de roscat, rosu, roz, blond pot sa fie purtate pe lungime de par, insa verificati integritatea parului, avand in vedere ca se vor realiza anumite procedee pentru a ajunge la un anumit look.

Moduri populare de a purta nuante de roscat si blond in acelasi look.

 Nuante blond si roscat ascunsRoscat ascuns sub straturile superioare de blond

Nuante blond si roscat ombre

Roscat si blond, ombre. Nuanta principala roscat, un look impecabil, insa greu de obtinut.

 blond si roscat nuante 2020Breton vopsit. Ca un exemplu, un breton platinat se potriveste acestei nuante inchise de roscat. nu

Roscat si blond, nuante 50/50. Pe un par scurt, proportiile nuantelor sunt aproape egale.

 Nuante blond si roscat scurtPar scurt si o pata de roscat. Arata foarte bine si cand nuanta principala este blond.

Aceste nuante se potrivesc oricarei lungimi si stil de viata. Doar stilistul va poate indruma spre a gasi cea mai buna solutie pentru voi.

 De luat in considerare! Genul acesta de nuante au nevoie de intretinere ridicata, acest lucru presupune vizite dese la un salon.  Un look de lux, modern, pentru toate varstele.

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *