Tunsori bob si ombre, ca stil de vopsire a parului – Tunsori la moda in 2020

tunsori bob ombre

Tunsori bob ombre reprezinta o continuare a acestui articol, referitor la tendintele anului 2020 in materie de hair styling.

Anul acesta, pentru un look modern, fresh, se poate opta pentru o tunsoare bob, in stil lob, iar, ca nuanta de par, stilul ombre. Ce este un bob lob? Lobul este o tunsoare bob mai lungă, care uneori ajunge sau depaseste nivelul umerilor.



Ce este Ombre? Ombre este un stil de colorare a parului, prin care se face o tranzitie de la o culoare mai inchisă, de obicei cea naturala la radacini, la o culoare mai deschisă. In principiu, stilul ombre se aplica pe nuante inchise la radacina, co nuanta de blong pe lungime, iar varfurile putand avea chiar cea o nuanta si mai deschisa de blond. Comparativ cu stilul balayage, unde tranzitia de la inchis la deschis este mai subtila, stilul ombre, desi modern, are un aspect mai putin natural.

Si, desi s-ar crede ca stilul ombre se potriveste mai ales unui par lung, nu este asa. Dovada stau minunate look-uri care se pot obtine si pe un par mediu.

Tunsori bob ombre

In materie de coafuri, parul se poate purta drept sau in bucle, ambele look-uri arata absolut minunat pentru anul viitor.

Pentru un look fresh si tineresc, tunsorile bob ombre reprezinta o alegere perfecta in 2020. Radacinile inchise la culoare se completeaza frumos cu suvite in nuante deschise, care vor completa un look modern.

Stil, modernism, tendinte 2020, tineresc, versatil, sunt cateva caracterizeri ale tunsorilor bob si ombre, ca stil de vopsire a parului.

Idei, tunsori bob ombre, tendinte 2020, mai jos.

Inainte de a opta pentru un astfel de look, va trebui sa stii daca te va avantaja. Nu ezita sa discuti cu hair stylistul tau, acesta iti poate oferi cele mai bune sfaturi in materie de tunsori si, ce anume ar trebui sa alegi anul viitor.

Sursa pozelor :pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *