Tunsori bob, solutii impresionante pentru un look de 10

Tunsori bob texturate, sunt populare, versatile si moderne. Aproape oricare femeie s-a gandit la un moment dat sa adopte acest stil. O tunsoare bob iti confera un aer elegant, ingrijit, clasa si mult rafinament.

Tunsorile bob nu mai au nevoie de nici o introducere, nici cele clasice, nici cele moderne. Acest lucru se datoreaza faptului ca de-a lungul timpului au fost atat de popular si au adoptat multe aspecte versatile si creative. Variantele prezentate mai jos sunt tunsori in scari, spectaculoase prin liniile clare, moderne, dar si o super versatilitate, ele putand fiind aranjate in nenumarate moduri. De aceea, le numim tunsori de 10.

 


Scarile adauga foarte mult volum, iar textura este cea mai usoara modalitate de a adauga puncte de interes tunsorilor pentru o lungime mai scurta a parului. Vedeti exemple de tunsori bob structurate si luati in considerare o schimbare de look.

 



Iata mai jos cateva sugestii de tunsori frumoase pentru un look de nota 10.



Tunsorile bob unghiulare, din care fac parte aceste tunsori, sunt cea mai noua tendinta a anului si confera intregului look, o linie moderna. Ca si nuante, se poate opta pentru orice va place, culori integrale, suvite si multe altele.

 



Tunsorile bob clasice au primit un look super modern in ultima vreme. Acestea pot sa arate diferit in functie de tipul de par, dar si stil de coafare. Scari, texturi, asimetrii va ofera un aspect modern, diversitate si comoditate ca si mod de coafare.

 



Daca vorbim de coloristica, atunci regasim si mai multa diversitate. In timp ce unele persoane prefera culori clasice, alte persoane tind spre suvite sau nuante pastelate, toate reusind creeze un look de nota 10. Clasic sau modern? Tunsori bob texturate sau simple? Nu exista o definitie exacta pentru a stii daca te afli in tendinte anul acesta.

Sursa pozelor : pinterest.com



 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *