40 de tunsori scurte pentru parul subtire – Nu ratati

Tunsori scurte pentru parul subtire, modele de inspiratie pentru a obtine un look potrivit.

Tunderea parului subtire ar trebui sa fie facuta in taieturi drepte, fara a subtia varfurile, astfel se mentine densitatea parului. Contrar parerilor, tunsorile drepte sunt cea mai buna optiune pentru un par subtiat.

Cele mai bune stiluri pentru acest tip de par sunt cele structurate, cu mai multe scari, in diferite lungimi. Un plus de volum, si un par vibrant, dinamic, foarte usor de stilat, avantaje cautate de toata lumea. Cele mai bune tunsori de lungime scurta sunt pixie, bob scurt, sau cele baietesti, formele acestora sunt perfecte pentru acest tip de par.

 


 

Optiunile de tunsori bob pentru par subtire necesita o lungime un pic mai lunga. Orice tip de breton se va potrivi unui par subtire.

 

De ce mai trebuie sa tineti cont daca aveti un par subtire:

De nuanta parului

Daca doriti un look nou, care sa arate bine pe parul subtire, nu uitati ca forma si culoarea functioneaza impreuna. Un amestec reusit al celor doua va ofera parului exact ceea ce ii lipseste, densitate si textura, dinamism si acel “la moda”. Daca sunteti blonde, alegeti nuante deschise de blond platinat si nu mergeti cu nuanta pana aproape de radacini, ideea este sa aveti o baza mai intunecata la radacini. Pentru parul brunet si inchis, va puteti lumina varfurile astfel incat look-ul sa nu devina prea intunecat.

 


 

De forma fetei

Este foarte important sa tineti cont de forma fetei, atunci cand doriti sa optati pentru tunsori scurte daca aveti par subtire. De exemplu, tunsorile care inmoiae o forma a fetei patrata, nu se potrivesc unora rotunde. Sau, o tunsoare potrivita unor fete rotunde, pot sa adauge o lungime suplimentara, care nu se potriveste fetelor lungi. Atentie, tineti cont de aceste aspecte.

 


 

De ingrijirea corecta a parului
Ingrijirea corecta a parului subtire necesita un sampon special, balsam si masca. Multe marci au o serie de produse „pentru volum parului”. Aceste produse fac parul subtire mai gros si mai elastic, astfel incat sa para mai voluminoase si mai groase.

Acestea sunt propunerile noastre pentru un look tunsori scurte pentru parul subtire!

Sursa pozelor : pinterest.com

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *