Cat de des trebuie tuns parul?

Cat de des trebuie tuns parul

Cat de des trebuie tuns parul?

Ne gandim ca raspunsul la aceasta intrebare este simplu, insa cel mai bun sfat vine chiar de la specialistii in domeniu.

Probabil ai auzit regula standard, conform careia, parul trebuie tuns la fiecare sase saptamani. Cu toate astea, unele femei isi tund parul de cateva ori pe an, lucru nu neaparat corect.
Si totusi, cat de des trebuie tuns parul?

tundere corecta par

Parul se tunde in functie de lungimea si starea acestuia

Parul trebuie tuns in functie de lungimea acestuia, dar si de starea lui. Urmeaza sfaturile de mai jos, si vezi cat de des trebuie tuns parul.

Parul scurt

Daca parul tau este scurt, pentru a pastra forma tunsorii tale, trebuie sa-l tunzi la un interval intre trei si sapte saptamani. Astfel, vei pastra forma prefecta a tunsorii scurte.

Parul mediu-lung

Daca parul tau are o lungime medie-lung, sanatos, parerile sunt impartite. Tunderea acestuia de trei sau patru ori pe an, ar trebui sa fie suficienta. Se taie doar din lungime si scarile, in cazul in care exista. S-ar putea totusi ca, daca aveti parul tuns in scari si o lungime pana la umeri, acesta isi va schimba forma. Daca vreti sa pastrati forma, dar si lungimea, atunci ar trebui tuns mai des.

Uita de sfaturile standard, si asculta ce au de spus stilistii.

Sursa pozelor : pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *