Daca doriti un aspect inedit, alegeti ombre hair : de la saten, la blond

ombre hair

Ombre hair, idei si sugestii de colorare a parului

Ca cele mai naturale combinatii de culori, ombre saten si blond este o modalitate inedita de a obtine un aspect proaspat, cu eforturi mici. Si stilistii sugereaza ca va exista o noua tendinta – nuantele vor fi usor mai reci.

Prin „mai rece” intelegem culorile neon decolorate si vibratiile moi de cenusiu vor deveni o parte a aspectului modern al parului ombre!

 




In afara de ideile ombre in nuante de blond, am selectat cele mai trendy combinatii de culori care se potrivesc tuturor gusturilor. Alegeti una dintre optiunile din colecția noastra pentru un look la moda.

 



Ce este parul ombre? Colorarea parului ombre este o metoda de a adauga culoare in partea care se doreste improspatata. De obicei, culoarea adaugata se amesteca treptat pana la varfuri, trecand de la radacinile intunecate la o alta nuanta spre varfuri. Culoarea adaugata este contrastanta in comparatie cu baza.

 




 




 





Dupa cum observati, ombre arata extrem de bine pe un par lung, cu bucle. Acestea scot in evidenta frumusetea contrastului dintre cele doua nuante. Si, chiar daca momentan in voga sunt tehnicile de colorare tip balayage, pmbre hair sau par in degrade ramane tehnica noastra favorita de colorare a parului.
Ombre hair, sugestii si idei

Diferente ombre vs balayage

Cunoasterea diferenței dintre cele două tehnici populare de colorare a parului este importanta pentru a stii care va fii rezultatul.

Spre deosebire de parul ombre, balayage se realizeaza intr-o manieră libera, care presupune colorarea suvitelor, trecand treptat de la radacini până la capete. Amestecul de de culori este fin, astfel incat nuantele se intretin mai usor.

 



Blond solar, cu suvite frontale

 

ombre hair

Blond miere

 



ombre hair

Ombre inversat

ombre hair

Violet spre blond platinat

 



ombre hair

Blond capsuna, ombre

ombre hair

Ombre pentru doamne

 



ombre hair

Nuante naturale deschise

ombre hair

Violet la varfuri

 



ombre hair

Roscat si blondombre hair

Blond si varfuri roz

 



ombre hair

Magenta in suvite ascunse

Banana la varfuri

 



Cand vine vorba de alegerea unor nuante deschise pe varfuri, posibilitatile sunt nenumarate. Multe femei ale nuante contrastante, cu tranzitii de la lumina spre intunecat. Vedeti mai multe idei de par ombre care va vor inspira.

 


Caramel inchis pentru doamne

ombre hair

De la saten, la blond

 



ombre hair

Ombre burgundy

ombre hair

Portocaliu ars

 



Saten profund

Roscat elegant

 



Rosu cireasa

Roscat aprins, portocaliu si galben

 



Banana pe lungime

Ombre in nuante de violet

 



Cenusiu si violet

Nuantele si combinatiile prezentate sunt splendide si in tendinte anul acesta. Depinde de voi ce preferati, poate nuante cuminti de saten, sau combinatii de pastel, in culori puternice.

Sursa pozelor : pinterest.com



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *