Femeie, nu implora un barbat sa ramana langa tine! Pleaca

Si pleaca in tacere. Fara crize, fara scandal, fara reprosuri. Ca vorbim despre relatii romantice sau doar de prietenie, o femeie adevarata va pleca. De obicei, femeile adevarate iubesc cu intensitate. Isi iubesc partenerul, familia, prietenii si locul de munca.

Sunt fidele, hotarate, lupta cu tarie pentru ceea ce isi doresc. Nu ezita sa intinda o mana de ajutor, sa iubeasca sau sa daruiasca, fara a astepta recompense. 

Sunt puternice, intuitive, uneori empatice. Si cu toate acestea, de multe ori, inchid ochii la semnele evidente ca ceva nu merge. Si inghit, inghit, in speranta ca iubirea va invinge. Din pacate, de multe ori, acest lucru se intampla in filme.

dreamstime.com

Vorbind de relatii, o femeie adevarata, care iubeste mult, va inghite multe, desi isi da seama ca el nu isi doreste acelasi lucru ca ea. Adica, o familie, un partener, stabilitate. Am fost acolo si stiu cum este. Este dureros sa renunti. Dar nu este mai dureros sa te agati de o iluzie?

Si ce se intampla cand se aduna prea multe si simti ca nu mai poti? E ca si testul cu paharul cu apa. Tine un pahar cu apa in mana, o ora, o zi , o saptamana. Dupa un timp, o sa vezi ca ai obosit si il vei lasa jos.

Asa este si in relatii. Indiferent cat de mult l-ai iubi, daca el vrea sa plece, vei obosi incercand sa-l tii langa tine. Un barbat care te vrea, o sa incerce prin toate mijloacele sa-ti demonstreze asta. O sa stii ca merita sa merita sa ramai langa el.

Insa daca face lucrurile de mai jos, pleaca. Nu implora, nu te ruga. Doar pleaca.

Daca nu stii exact daca un barbat te vrea, daca este interesat sau nu, vezi mai jos cele mai importante semne care iti arata ca este momentul sa pleci:

  1. El nu face eforturi sa petreceti timp fata-in-fata

In cazul in care un tip vrea sa te vada, el face eforturi in acest sens. Cand el incepe sa inventeze scuze tot mereu, este timpul sa cautati o alta optiune.

       2. Se poarta ca si cum nu ar fi interesat

Lucrul frumos despre barbati este ca sunt foarte usor de citit. Inceteaza sa mai citesti atat de mult din lucrurile marunte, si accepta lucrurile asa cum sunt ele. Si, desigur, sunt acele cateva momente rare in istorie unde o fata pleaca iar barbatul o urmareste. Dar de cele mai multe ori aceste scenarii apar n filmele cu Nicolas Sparks. In viata reala, ai nevoie de un tip care nu trebuie sa te piarda ca sa te poata pretui!”

Daca bifezi cele doua lucruri, pleaca si nu te mai uita in urma.

Sursa: paragraf Yourtango.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *