De barbatul pe care l-ai iubit si te-a ranit, nu vrei sa mai stii nimic

De ce nu mai vrea sa auda nimic de mine?

Exista iubiri care nu se uita niciodata. Se spune ca iubim cu adevarat doar o singura data in viata. Si se mai spune ca, intr-o relatie unul iubește mai mult, pe cand celalalt se lasa iubit. Și da, este foarte bine cand se intampla acest lucru. Acest lucru poate sa fie corect, atat timp cat exista un oarecare echilibru.

Dupa ce o frumoasa relatie se sfarseste, unul dintre partenerii poate experimenta tot felul de sentimentele. De la dezamagire, deznadejde, abandon, pana la furie si frustrare. Alte persoane trec cu indiferenta, acest lucru insemnand un singur lucru: nu au existat sentimente, insa nu acesta este subiectul articolului. Vorbim de oameni care au iubit cu adevarat. 

Femeia. Femeia care a iubit din tot sufletul un barbat, iar acesta a ranit-o, nu o sa-si mai doreasca sa auda de el. Asta pentru ca, in cazul unei iubiri adevarate, timpul doar cicatrizeaza rani, nu le vindeca.

Astfel, in cazul in care ai ranit-o, sa nu te miri ca vrea sa-ti auda vocea, nu vrea sa te vada sau te-a blocat pe Facebook. Prefera ca, in loc sa-si deschida cicatricile, sa-si vada de propriul drum.

Si da, femeia care te-a iubit cu adevarat, te va uita. Spre binele ei. Nu este indiferenta, ura, este doar suferinte. Si apoi, uitare.

Uneori este usor sa ti se deschida usi. Insa, ai grija cum le inchizi. Deoarece, aici se vede caracterul unui om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *