Daca un barbat nu te mai vrea, pleaca

Am gasit acest articol, foarte interesant, din care ne-am permis sa extragem cateva dintre cele mai importante pasaje. Multi au trecut prin perioade mai putin fericite, perioade in care au fost parasiti sau au parasit. Ideea de baza este faptul ca la un moment dat, trebuie sa nu mai traiesti in trecut, eventual sa sustragi propriile greseli, sa te ierti si sa treci mai departe.

Redactorii acestui articol incearca sa exprime faptul ca, decat sa traiesti intr-o suferinta continua, mereu macinata de regrete si ganduri, mai bine pleaca.

“Dacă un bărbat se teme să îți arate cât îi ești de scumpă, lasă-l. Pentru că tot el se va teme când îi vei spune despre un trecut. Tot el se va teme de un viitor, de familie, de responsabilități. Tot el va fugi pe ușa din spate la prima problemă. Atunci însă îți va fi tie mai greu să-l lași, iar lui, mai ușor să mimeze o dragoste oarbă. Dacă un bărbat își bate joc de dragostea ta, lasă. Dacă un bărbat se folosește de tine, fugi cât mai departe. Dacă un bărbat refuză să fie alături, să te susțină, să fie puternic, părăsește-l. Da, uneori te îndrăgostești de cine nu trebuie. Uneori iubirea e mai presus de orice și gândul că l-ai putea părăsi e incontrolabil. Dar uneori între o fericire oarbă și o suferință îndreptățită, trebuie să o alegi pe cea din urmă. Altfel îți va fi teamă de ce va urma.

Pinterest.com

Ceea ce iubești, te reprezintă. Ceea ce iubești, trăiești. Ceea ce iubești, ai. Dacă omul de alături nu te iubește, vei avea mai puțin decât să-ți ajungă pentru o viață. Dacă te iubește, vei înțelege cum e să împarți la doi fericirea. Dacă te iubește dar se teme să-ți arate asta, vei suferi. Iar decât să suferi, mai bine lasă.”

 

Va trebui sa nu-ti fie frica de nimic, sa ai incredere in tine, sa te bucuri de lucruri marunte, sa-ti iubesti familia si prietenii, sa te iubesti pe mine. De abia atunci, vei putea cunoaste barbatul autentic. Cel care stie cum sa te faca fericita. 

Nu uita, femeia este reflexia barbatului ei. De ce se spune aşa? Probabil, pentru că, în femeie, ca într-o oglindă, se reflectă tot ce trăiește alături de bărbatul ei.

Ma iert ca nu am plecat cand a trebuit.

Articol original: Devorbacutine.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *